Tüm il başkanları genel merkezde olacakmış 30 Haziran'da. 1 Temmuz'da da Özgür Özel Saraçhane'de miting yapacakmış. İsterlerse şeytanı getirsinler kaybedecekler.Bu adamlar CHP’ye kayyum atamak istiyor. Eğer başarılı olurlarsa “kılıçdaroğlunu” CHP’nin başına getiricekler geri dikkat etmemiz lazım.
Detaylar
Kim cevapladı?SF26
Üstün
Muharrem İnce fikri buna yönelik olabilir, kayyım meselesi olursa Muharrem İnce Kılıçdaroğlu'nu 50 katı farkla falan yener.Bu adamlar CHP’ye kayyum atamak istiyor. Eğer başarılı olurlarsa “kılıçdaroğlunu” CHP’nin başına getiricekler geri dikkat etmemiz lazım.
Bu arada 1 Temmuz'da Saraçhane'de eylem duyuruldu zaten, orada olacağız.
İSYAN DEVRİM ÖZGÜRLÜK!
Blackraven
Üstün
Yakin tarihte yok. Fakat 2028'de mecburen erken secimi kabul etmesi gerekiyor menfaatleri acisindan.
Özel kabul etmek zorunda değil. Erdoğan'ı kafadan elemek varken niye aday yapsın onu anca satılmış Kılıçdaroğlu yapar ki yaptı.
Erken seçim 2027 civarında olur. Yani 2028'e en yakın vakitte. Erken seçim olmazsa ve anayasa değişikliğine gidilmez ise aday olamayacak çünkü.
- Makaleler
- 23
Ozel icin demedim. Erdogan icin dedim. Ozel'in kabul etmeyecegine adim gibi eminim.Özel kabul etmek zorunda değil. Erdoğan'ı kafadan elemek varken niye aday yapsın onu anca satılmış Kılıçdaroğlu yapar ki yaptı.
1 Temmuz'da görüşmek üzereMuharrem İnce fikri buna yönelik olabilir, kayyım meselesi olursa Muharrem İnce, Kılıçdaroğlu'nu 50 katı farkla falan yener.
İSYAN DEVRİM ÖZGÜRLÜK!
Erken seçimde yine kaybettiğimiz senaryo...
vada
Uzman
Vana vudu vucu.Muharrem İnce fikri buna yönelik olabilir, kayyım meselesi olursa Muharrem İnce Kılıçdaroğlu'nu 50 katı farkla falan yener.
İSYAN DEVRİM ÖZGÜRLÜK!