Recep Tayyip Erdoğan'ı Türkiye'de mağlup edebilecek bir siyasi lider yok. Bunu maalesef ki kabullendim artık. Erken seçim olsa bile yeniden kazanacak.
Zeydan, Abdurrahman ile Böcük’ü gözaltına aldılar sağcı olarak diyorum erken seçim olacak.
Bugün bir organizasyon vardı o yüzden Mersin’den (yazlıktan) Adana’ya geri geldim iş bitti çıktım E5’ten gidecektim belediye binasının önü cadde falan ağzına kadar dolmuş Zeydan’ın gözaltına alınmasını protesto ediyorlar. Adana’da siyasi görüş farketmeksizin seviyorduk Zeydan’ı çaldığını da düşünmüyoruz bir işe yaramıyordı en azından sorunları gideriyordu.

Malum parti normalde barajı bile geçmemesi lazım. Ancak halkın huyunu sular seller gibi bildiklerinden dolayı insanları kolayca kandırıyorlar ya da satın alıyorlar. Belirli bir seviyenin altına asla düşmez bunu beklemeyin. Ekrem İmamoğlu'nun içeri de olması artık önemli değil çünkü dışarda olsa bile siyasi yasaklı olacağı için dışarı da olmasına gerek yok. Düzgün bir adayla seçime gidilip seçim kazanılırsa İmamoğlu kesinlikle başbakan olacak parlamenterler sisteme geçecekler o kesin de Cumhurbaşkanı adayını seçerken dikkatli olmalılar. Umarım çuvallamazlar.

Zeydan, Abdurrahman ile Böcük’ü gözaltına aldılar sağcı olarak diyorum erken seçim olacak.
Bugün bir organizasyon vardı o yüzden Mersin’den (yazlıktan) Adana’ya geri geldim iş bitti çıktım E5’ten gidecektim belediye binasının önü cadde falan ağzına kadar dolmuş Zeydan’ın gözaltına alınmasını protesto ediyorlar. Adana’da siyasi görüş farketmeksizin seviyorduk Zeydan’ı çaldığını da düşünmüyoruz bir işe yaramıyordı en azından sorunları gideriyordu.
Çalma safhasını geçeli çok oluyor artık rakibini siyaset arenasından ekarte etmeye çalışan bir malum şahıs var karşımızda masumlara suç uyduruyorlar aynı stalin devrinde ki gibi.

Konya’da yaşayan bir solcuyum. Son 5 yılda AKP’ye muhalif insanların sayısı artsa da bu değişim seçim sonuçlarına pek yansımıyor. İktidarın kaybedeceğini de pek sanmıyorum. Sandıklarda her seçim hile yapıyorlar.. Diyelim ki bu hileler engellendi ve halk tamamen uyandı ve iktidar seçimi kaybetti. Yine de bu iktidarın insanca bir şekilde görevi bırakacağına inanmıyorum. Çünkü bu gücü onlara yıllar önce referandum sürecinde sağcı kesim verdi. O dönem 'şehitlerimiz için evet', 'PKK hayıra oy veriyor' gibi söylemlerle halkı manipüle ettiler. Ne tesadüfse doğuda o referandumda ezici çoğunlukla 'evet' çıktı. Bugün ise aynı kişiler meydanlarda 'Sayın Öcalan' diyerek dolaşıyor. Tüm güç artık Erdoğan'da. Tek adam rejimi var ve o ne derse o oluyor hocam. Bu manipüleyi yapanları ve bu manipüleye kananları tebrik ediyorum.

Son düzenleme: