- Makaleler
- 1
Millet Mansur Yavaş'ı istiyor. Artık Kılıçdaroğlu gibi kalın kafalı birisi yok. İmamoğlu veya Yavaş olur bence.Gine Ekmeleddin İhsanoğlu gibi hiç tanınmayan bir aday çıkartırlarsa şaşırmam.
Bu konuşma da değil her konuda gerçekten muhalefeti berbat, gitmiş filistinlileri savunuyor mültecileri savunuyor bu neyin kafası? böyle muhalefet mi olur?Gerçekten bu konuşmayı dinleyip "Özgür Özel, Devlet Bahçeli'yi ittifaka davet etti" yazacak ne yaşadı başlığı açan arkadaş merak ediyorum. Göz göre göre "yemleme" tarzı habercilik bu yani, hiçbir ahlaki yanı yok.
O konu ayrı bu konu ayrı. Ben başlığı arkadaşın açtığı saçma haber başlıklarını eleştirdim sadece.Bu konuşma da değil her konuda gerçekten muhalefeti berbat, gitmiş filistinlileri savunuyor mültecileri savunuyor bu neyin kafası? böyle muhalefet mi olur?
O konu ayrı bu konu ayrı. Ben başlığı arkadaşın açtığı saçma haber başlıklarını eleştirdim sadece.
Gerçekten bu konuşmayı dinleyip "özgür özel, devlet bahçeli'yi ittifaka davet etti" yazacak ne yaşadı başlığı açan arkadaş merak ediyorum. Göz göre göre "yemleme" tarzı habercilik bu yani, hiçbir ahlaki yanı yok.
Kafasına bomba atılan çocukları değil atanı mı savunsun?