Makaleler
1
Bence Kılıçdarğluna göre çok daha iyi siyaset yapıyor. Eğer CHP iktidara gelirse iyi bir aday ve kendisi sayesinde gelecektir.

Konuşmayı biliyor ama genel olarak izlediği politika benim hoşuma gitmedi DEM parti gibi bölücü bir partinin oyuncağı haline getirdiler partiyi ÖÖ ve KK. Zamanında Baykal uzak tutuyordu CHP'yi bölücülerden onun da kasetini patlatıp yolladılar. Yani kısacası ben sevmiyorum ve niyeyse bu adam geçiciymiş gibi geliyor , her an yeni biri gelebilir onun yerine.

• Filistin'e gideceğim dedi, gitmedi.
  • Beşar Esad ile görüşeceğim dedi, henüz görüşmedi. Bu ay sonuna kadar gitmesi gerekiyor.
  • 1 Mayıs'ta DİSK ve KESK ile beraber sahadan ayrıldı, sadece görünüp gitti. İnsanların joplanmasına göz yumdu.
  • Erdoğan ile "normalleşmeye" çalıştı.
  • Asgari ücrete zam gelmemesine tepki olarak "ışık açma kapama" gibi dalga konusu bir işe girişti.
Kısaca, sol siyasete yanlamaya çalışırken kendini rezil eden bir adamla karşı karşıyayız. Neyse diyelim, hatasız kul olmaz. İleride çekidüzen verir umarım kendine.

CHP'yi desteklemiyorum zaten benim için bir önemi yok. Ama şurada şöyle bir şekil var partisi Kemalist adamın kendisi değil. Bende Kemalist değilim ama yine de desteklemiyorum Özgür'ü.

Bence bu adamdan önce partiyi konuşmamız lazım. Kemal'in kurduğu parti ve ideolojisi Kemalizm olan bir partide nasıl bu ideolojinin devamlılığını sürdürmeden devam ettiren aday/adayları başkan yapan insanların sayısı çok fazla?

Ben oy vermem geçerim Kemalizm sevmediğim bir şeydir ama konuşuruz yani.

Son düzenleme:
CHP'yi desteklemiyorum zaten benim için bir önemi yok. Ama şurada şöyle bir şekil var partisi Kemalist adamın kendisi değil. Bende Kemalist değilim ama yine de desteklemiyorum özgür'ü.

Bence bu adamdan önce partiyi konuşmamız lazım. Kemal'in kurduğu parti ve ideolojisi Kemalizm olan bir partide nasıl bu ideolojinin devamlılığını sürdürmeden devam ettiren aday/adayları başkan yapan insanların sayısı çok fazla?

Ben oy vermem geçerim Kemalizm sevmediğim bir şeydir ama konuşuruz yani.

Kimi destekliyorsunuz?

Politikaları, kılıçdaroğlundan kötü bana göre.

Mesela kk hangi politikası daha iyiydi?

Neden?