Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Hans, Haddini aşıyorsun, Çocuk falan diyorsun ama 4 yıl sonra senle aynı pusulaya oy verecek muhtemelen. Ayrıca neden yaşına göre yargılıyorsun? Akıl yaşta değil baştadır diye boşuna dememişler.

Sol iyi mi ki sola oy verelim?

@Hans, Haddini aşıyorsun, Çocuk falan diyorsun ama 4 yıl sonra senle aynı pusulaya oy verecek muhtemelen. Ayrıca neden yaşına göre yargılıyorsun? Akıl yaşta değil baştadır diye boşuna dememişler.
Kendisinin yaşını merak ettim. 9 olma ihtimali çok yüksek. Daha okuma yazma bilmeyen bebenin eline tablet verirlerse olacağı budur.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Hans, haddini aşıyorsun, çocuk falan diyorsun ama 4 yıl sonra senle aynı pusulaya oy verecek muhtemelen.

Tamam işte, ben de bundan bahsediyorum. Dört sene sonra mantıklı olanı yapsın diye bir şeyler söyledim.

Ayrıca neden yaşına göre yargılıyorsun? Akıl yaşta değil baştadır diye boşuna dememişler.

Yaşına göre mi yargılıyorum? Ne demişim mesela? Benim yaşla ilgili söylediğim tek şey, genç yaştakilerin AKP'nin açıklarını görmemesinin garip geldiği. Bunu anlattım; yaşıyla dalga geçmedim.

Kendisinin yaşını merak ettim. 9 olma ihtimali çok yüksek. Daha okuma yazma bilmeyen bebenin eline tablet verirlerse olacağı budur.

Bebe? Ben yaşınla dalga geçmedim, ne diyorsun?

Ha sana da dememişim sana ne oluyor yazdığım kişi muhatap olsun benimle.

Burası açık bir platform ve herkese yanıt verebilirim.

Biraz once Bahceli televizyonda dem partiyle el tutusuyordu muhabbetin ustune iyi gider. Olay oy oldu mu bak MHP bile dansoz gibi dansetmeye basliyor, kalitelerini oradan anlayin iste.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.