- Makaleler
- 1
CHP dışındaki tüm partiler sağcı mı bu nasıl bir mantık?
Bu çocuğun Max oy vericeği partiler: Ak parti, yeniden refah veya HÜDA PAR'dır.
Kim?Bu çocuğun Max oy vericeği partiler: Ak parti, yeniden refah veya HÜDA PAR'dır.
Ha sana da dememişim sana ne oluyor yazdığım kişi muhatap olsun benle.Hay Hay. Zenginliğini gösterip insanları aşağıladığınız birkaç cümlelerinizi aldım.
Sol iyi mi ki sola oy verelim?
Kendisinin yaşını merak ettim. 9 olma ihtimali çok yüksek. Daha okuma yazma bilmeyen bebenin eline tablet verirlerse olacağı budur.@Hans, Haddini aşıyorsun, Çocuk falan diyorsun ama 4 yıl sonra senle aynı pusulaya oy verecek muhtemelen. Ayrıca neden yaşına göre yargılıyorsun? Akıl yaşta değil baştadır diye boşuna dememişler.
Burası forum olduğu için herkes kendi fikrini beyan edebilir.16 yasinda çocukla niye muhattab oluyorsunuz ki? 16 yasindaki insanda dunya gorusu, hayat gorusu mu olur? Ne anlar ki siyasetten falan? Komik duruma dusurmeyin kendinizi.
@Hans, haddini aşıyorsun, çocuk falan diyorsun ama 4 yıl sonra senle aynı pusulaya oy verecek muhtemelen.
Ayrıca neden yaşına göre yargılıyorsun? Akıl yaşta değil baştadır diye boşuna dememişler.
Kendisinin yaşını merak ettim. 9 olma ihtimali çok yüksek. Daha okuma yazma bilmeyen bebenin eline tablet verirlerse olacağı budur.
Ha sana da dememişim sana ne oluyor yazdığım kişi muhatap olsun benimle.