Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@698 ayrıca ümit özdağ dediğin adamın Cumhurbaşkanı olması en imkansız kişi. Siyasette kalması iyi; yine de CHP'ye mülteci problemini gündeme getirmesinde faydası var. Onun dışında iktidar olamaz, CHP ile birlik olmazsa. Çünkü ümit özdağ dediğin adamın parası yok, güçlü bir reklam gücü yok, büyük kanallara çıkamıyor. Bu ülkede 40 yaş üstü olmadan iktidara gelemezsin. Ümit özdağ'ın oy alacağı kitle kim? 15-25 yaş arası. Onun dışında, ümit özdağ dediğin adam ‘oy yaşı 12-13'e düşsün, iktidar olurum' diyen adam, harbiden komik. Gerçekten utanmadı mı bunu söylerken acaba? Kimin siyasetten anlamadığı belli :D

• Beğenmedim
İfadeler: 698
Yani en azından ben burada insanlara zenginim siz alt tabakasınız diye aşağılamıyorum.
Lütfen o mesajı etiketle.
@698 ayrıca ümit özdağ dediğin adamın Cumhurbaşkanı olması en imkansız kişi. Siyasette kalması iyi; yine de CHP'ye mülteci problemini gündeme getirmesinde faydası var. Onun dışında iktidar olamaz, CHP ile birlik olmazsa. Çünkü ümit özdağ dediğin adamın parası yok, güçlü bir reklam gücü yok, büyük kanallara çıkamıyor. Bu ülkede 40 yaş olmadan iktidara gelemezsin. Ümit özdağ'ın oy alacağı kitle kim? 15-25 yaş arası. Onun dışında, ümit özdağ dediğin adam ‘oy yaşı 12-13'e düşsün, iktidar olurum' diyen adam, harbiden komik. Gerçekten utanmadı mı bunu söylerken acaba? Kimin siyasetten anlamadığı belli :D
O kadar faşist insanı kimse CB yapmaz hocam merak etme.
Mülteci konusunda CHP bile tüm mültecileri göndermez. Özellikle yaşadığım şehir Adana’da CHP’li belediye başkanımız sayın Zeydan Karalar da kendisi de Arap olduğu için Adana’nın Mısır Çarşısı tarafındaki Arapça yazılı tabelaları kaldırmadı. Yani olay partilerle alakalı değil. Sorunları biz Türklerle.
Yani mültecileri sadece AKP barındırmıyor.

Hımm. Buradan da anlaman lazım kendini, ben şu an sana ayna oluyorum. Burada arkadaşları dinlesen anlayacaksın.
Hocam anlasan da anlamasan da ne olduğunu bildiğimiz CHP’yi savunmayacağım. Ancak bana çıkıp mantıklı ve dayanağı olan nedenler söylersen fikrimi değiştirebilirsin.

16 yasinda çocukla niye muhattab oluyorsunuz ki? 16 yasindaki insanda dunya gorusu, hayat gorusu mu olur? Ne anlar ki siyasetten falan? Komik duruma dusurmeyin kendinizi.

16 yasinda çocukla niye muhattab oluyorsunuz ki? 16 yasindaki insanda dunya gorusu, hayat gorusu mu olur? Ne anlar ki siyasetten falan? Komik duruma dusurmeyin kendinizi.
Hani ben de bu forumun üyesi olduğum için mesaj yazma hakkına sahibim ve üstüne 13 yaşının üstünde olduğum için suç ehliyetim de var yani burada mesaj yazmamam için bir neden yok. Siz CHP’liler o kadar egolusunuz ki, şimdi cumhurbaşkanı inse siz veya sizden olanlar çıkıp bizi herhangi bir G7 ülkesinden daha iyi bir duruma getireceğinizi zannediyorsunuz.

2 sene sonra oy yaşı gelecek; belki 2-3 şey öğrenir de yanlış yere oy basmaz diye uğraştık da nafile. Hani yaşlıları anladım, eskiden kalma bir cahillikleri var ama aklım almıyor, genç yaşta olup da bir insan nasıl CHP varken sağ partilere oy verir, aklım almıyor.

• Hahaha
İfadeler: 698
Hay Hay. Zenginliğini gösterip insanları aşağıladığınız birkaç cümlelerinizi aldım.

Senin tüm mal varlığını satın alırım kardeşim 😉
senim rüyanda bile göremeyeceğin parayı harcarız.
10 metre öteden göremediğin çoğu arabaya sahip olduk veya sürdüm.

2 sene sonra oy yaşı gelecek; belki 2-3 şey öğrenir de yanlış yere oy basmaz diye uğraştık da nafile. Hani yaşlıları anladım, eskiden kalma bir cahillikleri var ama aklım almıyor, genç yaşta olup da bir insan nasıl CHP varken sağ partilere oy verir, aklım almıyor.
Bana CHP’nin kendi belediyelerinde ne yaptığını, Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala’yı hapisten çıkartacağını, apaçık üç harflilere destek verdiğini söylemeyecek misin?

CHP dışındaki tüm partiler sağcı mı bu nasıl bir mantık?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.