Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
CHP devri de gelmeyecek.

20 yildir gokten kemik yagiyor zaten bu kadari yeterli, biz insanlara bir faydasi yok ama memlekette ne kadar ac kopek varsa karinlari doydu zengin oldular.
Onu git koyu AKP’lilere söyle zengin olanlar onlar.

Yok, bunlara 20 yıldır makarna yağıyor. Sürekli makarna yedikleri için beyinleri de çalışmıyor, çalışmayınca düşünmüyorlar. Ancak dua etmekten de başka bir icraatı olmuyor. Sen eşeği kazığa sağlam bağla sonra Allah'a havale et ama bunu da anlayacak beyin yok. Zaten ne olay olsa ya eski AKP'li ya da sonrasında istifa edip arkadan devam ediyorlar hayatlarına. Doymadılar bir türlü. Rahmetli Erbakan'ın eskiden Siyonist partiye söylediği şeyler için kafayı yemiş ve bunalmış deyip gülüyorlardı. Rahmetli Erbakan Siyonist partiye ne dediyse hepsi oluyor ve oldu da.
CHP gelseydi güneydoğuda sözde K*rdistan devleti kurulacaktı ama yok memnunsan, vatanını zerre düşünmüyorsan sen bilirsin. Bana giren çıkan olmaz size olur.

Normalde CHP’yi eleştirenlere AKP’li demeyi sevmem ama sen harbi AKP’li gibisin.
Şurada markete gidip haftalık 1 kg kırmızı et bile alamıyor ama CHP gelmesin diyor. CHP gelirse vitamin falan alır, insanların kafaları uçuk olmaz diye mi korkuyor acaba? Sonuçta alkol de pahalı. 12500 TL emekli maaşı alıp kirasını ödeyemeyen insanlar var ya… Az önce de Kadıköy’de “askıda simit” yazan simitçi gördüm…

Her türlü gelecekler, o yüzden sıkıntı yapma.
Olası CHP iktidarını halk olarak devirmeyi de biliriz. Biz sağcılar %52 nasıl aldık ama. Malum kişi kasayı hortumlasa da en azından icraati var, sizinkilere soralım?

Şurada markete gidip haftalık 1 kg kırmızı et bile alamıyor ama CHP gelmesin diyor. CHP gelirse vitamin falan alır, insanların kafaları uçuk olmaz diye mi korkuyor acaba? Sonuçta alkol de pahalı. 12500 TL emekli maaşı alıp kirasını ödeyemeyen insanlar var ya… Az önce de Kadıköy’de “askıda simit” yazan simitçi gördüm…
Gel paramı göstereyim ben sana. Ben kendimi bildim bileli zengindik. Kendinle karıştırmış olmayasın. Et yiyemediğinden halüsinasyonlar görüyorsun. Vay haline.

Şeriat gelmeyecek dostum uyan rüyadan.
Şeriatçı olduğumu nereden çıkardın? 😂

Son düzenleyen: Moderatör:
Vay arkadaş, bir senede 50’den fazla şehir gezdim ve Türkiye’de bile yaşamıyorum ama et yiyemiyormuşum… İnsanların hâlini göstermelik genel bir soruya bile alındı ve kendini kanıtlama gereği duydu. Asıl soruya da cevap vermedi. Aynen halkı anlamamaya devam edebilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.