- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Helox 66
Üstün
Abi şunu anlamıyorsunuz fakir yok ülkede. Durumu yetmeyen var ama fasfakir insan yok.
Fakir demek sokakta yaşamak değil. Fakir demek istediğini yapamayan hayatını yaşayamayan demek. Yani güçlükle zar zor geçinen.
Sen de git Avrupa’nın herhangi ücra ülkesinde tuvalet temizle temizle gel sonra burada ülkeni göm. Gurbet elde yaşayıp ölmek adama koyar hocam.Vize alıp Schengen sınırlarına bile girememişsiniz ömrününüzde. Fare de fare tutturmuşlar. Ülkesindeki okullarda kuş cesetleri falan var ve temizlik görevlisi yok.![]()
Hocam peki sana bir soru. Aklı başında birine benziyorsun. O fakir insanların kaçı çalışıyor? Kaçı ekmek parası derdinde?Fakir demek sokakta yaşamak değil. Fakir demek istediğini yapamayan hayatını yaşayamayan demek. Yani güçlükle zar zor geçinen.
- Makaleler
- 1
Sizi kim alır ki? Afganistan’da konuşması yasak olan kadınlarla beraber takılırsınız artık.
İnşallah terk edersin kardeşim. Hatta aileni al ülkeyi terket ve peşindeki aynı düşünceye sahip olanları da yanına al nasılsa zenginsin bilet alırsın. Zaten sizin gibi sığ düşünceler ülkenin içinden geçip pılını pırtını toplayıp ABD'e yerleşecek, şimdiden hazırlıkları başladı zaten.
- Makaleler
- 1
Yüksek lisans mezunuyum ve 7 tane dil biliyorum. Burada Türkiye’den daha çok evimde hissediyorum çünkü evim ve eşim burada.Sen de git Avrupa’nın herhangi ücra ülkesinde tuvalet temizle temizle gel sonra burada ülkeni göm. Gurbet elde yaşayıp ölmek adama koyar hocam.
Niye seni Fransa’da yaşatmadılar mı ki Afganistan hayalleri kuruyorsun?Sizi kim alır ki? Afganistan’da konuşması yasak olan kadınlarla beraber takılırsınız artık.
Siz ve CeHaPe iktidarından daha refah ve mutlu bir yaşam yaşayacağım kesin orasını merak etme.İnşallah terk edersin kardeşim. Hatta aileni al ülkeyi terket ve peşindeki aynı düşünceye sahip olanları da yanına al nasılsa zenginsin bilet alırsın. Zaten sizin gibi sığ düşünceler ülkenin içinden geçip pılını pırtını toplayıp ABD'e yerleşecek, şimdiden hazırlıkları başladı zaten.![]()
Helox 66
Üstün
Hocam peki sana bir soru. Aklı başında birine benziyorsun. O fakir insanların kaçı çalışıyor? Kaçı ekmek parası derdinde?
Asgari ücretlilerde fakir sayılıyor yani milyonlarca çalışan var. Hepsi geçinme derdinde nasıl yaşayacağının derdinde.
MutluluklarYüksek lisans mezunuyum ve 7 tane dil biliyorum. Burada Türkiye’den daha çok evimde hissediyorum.![]()
AAAUUUU
Bak kendi dilimden konuşuyorum seni anlamıyorum
Gitmen bizi daha mutlu edecek.
Sen anladın bence.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
Çözüldü FIFA 22 DirectX 11 ile nasıl çalıştırılır?
- akinjinakininakinakisi