Özgür Özel, İsrail meclisinin kapalı oturumu hakkında açıklama yaptı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Artık AKP devri bitti.
CHP devri de gelmeyecek.

20 yildir gokten kemik yagiyor zaten bu kadari yeterli, biz insanlara bir faydasi yok ama memlekette ne kadar ac kopek varsa karinlari doydu zengin oldular.
Onu git koyu AKP’lilere söyle zengin olanlar onlar.

CHP gelseydi güneydoğuda sözde K*rdistan devleti kurulacaktı ama yok memnunsan, vatanını zerre düşünmüyorsan sen bilirsin. Bana giren çıkan olmaz size olur.

Normalde CHP’yi eleştirenlere AKP’li demeyi sevmem ama sen harbi AKP’li gibisin.
Şurada markete gidip haftalık 1 kg kırmızı et bile alamıyor ama CHP gelmesin diyor. CHP gelirse vitamin falan alır, insanların kafaları uçuk olmaz diye mi korkuyor acaba? Sonuçta alkol de pahalı. 12500 TL emekli maaşı alıp kirasını ödeyemeyen insanlar var ya… Az önce de Kadıköy’de “askıda simit” yazan simitçi gördüm…

Her türlü gelecekler, o yüzden sıkıntı yapma.
Olası CHP iktidarını halk olarak devirmeyi de biliriz. Biz sağcılar %52 nasıl aldık ama. Malum kişi kasayı hortumlasa da en azından icraati var, sizinkilere soralım?

Gel paramı göstereyim ben sana. Ben kendimi bildim bileli zengindik. Kendinle karıştırmış olmayasın. Et yiyemediğinden halüsinasyonlar görüyorsun. Vay haline.

Şeriat gelmeyecek dostum uyan rüyadan.
Şeriatçı olduğumu nereden çıkardın?

Son düzenleyen: Moderatör:
CHP gelseydi güneydoğuda sözde K*rdistan devleti kurulacaktı ama yok memnunsan, vatanını zerre düşünmüyorsan sen bilirsin. Bana giren çıkan olmaz size olur.

Yasin kac senin kardesim, ne Kurdistan'i, A Haber falan mi izliyosun?

Yasin kac senin kardesim, ne kurdistani, A Haber falan mi izliyosun?
Sizinkiler federal düzen kuracaktı. Hiç mi takip etmiyorsun?

Yasin kac senin kardesim, ne kurdistani, A Haber falan mi izliyosun?
Sizin parti Kürtlerden de destek aldı ama yok yani kazanamadınız
Ben mi kazandırmadım yoksa

CHP devri de gelmeyecek.

CHP gelirse daha kötü olur diyorsun ya, mesela ne daha kötü olur? Ekonomi mi kötü olur yoksa eğitim sistemi mi, ya da adalet sistemi mi kötü olur? Peki, ülkeye 10 milyon kayıtsız mülteci mi alır? Ah pardon, bunların hepsi zaten oldu.

İfadeler: 80
Vay arkadaş, bir senede 50’den fazla şehir gezdim ve Türkiye’de bile yaşamıyorum ama et yiyemiyormuşum… İnsanların hâlini göstermelik genel bir soruya bile alındı ve kendini kanıtlama gereği duydu. Asıl soruya da cevap vermedi. Aynen halkı anlamamaya devam edebilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…