Özgür Özel, İsrail meclisinin kapalı oturumu hakkında açıklama yaptı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
50 ülke gezdin de bir işe yaramamış. Git sokağa çık bakim market bakkal sıralarına bak. Ülkecek açmışız size göre.

Kullanıcı adını şimdi gördüm. Ayakkabı numaranız bile yaşının 3 katıdır. Kendisi tam bir troll ortamında yetişmiş bir öğrenci. Ciddiye almaya gerek yok.

50 ülke gezdin de bir işe yaramamış. Git sokağa çık bakim market bakkal sıralarına bak. Ülkecek açmışız size göre.
100 milyona yakın nüfus olunca elbet zengin birkaç kişi olur. Şehri de ülke olarak anlamanız eğitim seviyenizi gösteriyor.

İfadeler: 199
Kullanıcı adını şimdi gördüm. Ayakkabı numaranız bile yaşının 3 katıdır. Kendisi tam bir troll ortamında yetişmiş bir öğrenci. Ciddiye almaya gerek yok.
Sana kendimi kanıtlamıyorum. O çöplük Paris sokaklarınsa farelerde cirit atmaya devam et

100 milyona yakın nüfus olunca elbet zengin birkaç kişi olur. Şehri de ülke olarak anlamanız eğitim seviyenizi gösteriyor.
Abi şunu anlamıyorsunuz fakir yok ülkede. Durumu yetmeyen var ama fasfakir insan yok.

Sana kendimi kanıtlamıyorum. O çöplük Paris sokaklarınsa farelerde cirit atmaya devam et.
Vize alıp Schengen sınırlarına bile girememişsiniz ömrününüzde. Fare de fare tutturmuşlar. Ülkesindeki okullarda kuş cesetleri falan var ve temizlik görevlisi yok.

Sizinki daha önce olacak gibi.
Bakalım kim önce olsun.

Sizinki kazanırsa terk ederim ülkeyi. Canımız ve refah seviyemiz daha önemli. Sizinki ülkeyi 1940177361737371 parçaya böler gibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…