Aktif olarak muhalefet yaptığına emin olduğum tek parti şu an Zafer Partisi. Her türlü olayda ilk tepki onlardan geliyor.CHP'nin muhalefet partisi olduğuna inananlar var çok komik![]()
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Ben hiçbirine güvenmiyorum.Aktif olarak muhalefet yaptığına emin olduğum tek parti şu an Zafer Partisi. Her türlü olayda ilk tepki onlardan geliyor.
- Makaleler
- 1
CHP'nin muhalefet partisi olduğuna inananlar var çok komik![]()
Ne yapmasını bekliyorsun?
Aktif olarak muhalefet yaptığına emin olduğum tek parti şu an zafer partisi. Her türlü olayda ilk tepki onlardan geliyor.
Ümit özdağ'ı, Ekrem İmamoğlu karşısında fazla lider ruhu olan biri olduğunu düşünmüyorum.
Geçen seçim zaten Erdoğan'ın kuklası ile seçime girdi.
20 senedir bir türlü anlayamadılar aynı filmi her 5 yılda bir seyrediyoruz.Y-CHP yine formunda..
Gelecek seçimini de Erdoğan'a hediye edecekler.
- Makaleler
- 1
Şu an zaten CHP başta. En son %37 civarı bir oy almışlardı. Seçimde de CHP’den birisi gelirse yeterli olur. İlla şu veya o kişi olmasına gerek yok. Gelmezse padişah çok yaşa diyelim. Eyalet veya bölge sistemi olsaydı da şu çağ dışı kalmış düşünceleri en azından bir bölgede görmezdik. Deniz görmeyen, diğer tarafta kalan insanlar mağarada yaşıyor sanki. Hiçbir şeyden haberleri yok. Ülkenin tüm eğitimlileri sol tarafta toplanmış.
Yok hocam CHP gelmesin o ana muhalefet lideri dediniz adam ülkeni yönetemez bir adım ileri bile götüremez. Onun olması yerine koltuk boşta kalsın inanın daha da bir ilerleme olur. CHP iktidara gelirse devletin varlığı ve bütünlüğü tehlikeye girer Yugoslavya gibi dağılırız.Şu an zaten CHP başta. En son %37 civarı bir oy almışlardı. Seçimde de CHP’den birisi gelirse yeterli olur. İlla şu veya o kişi olmasına gerek yok. Gelmezse padişah çok yaşa diyelim. Eyalet veya bölge sistemi olsaydı da şu çağ dışı kalmış düşünceleri en azından bir bölgede görmezdik. Deniz görmeyen, diğer tarafta kalan insanlar mağarada yaşıyor sanki. Hiçbir şeyden haberleri yok. Ülkenin tüm eğitimlileri sol tarafta toplanmış.
- Makaleler
- 2
Biraz abart.Yok hocam CHP gelmesin o ana muhalefet lideri dediniz adam ülkeni yönetemez bir adım ileri bile götüremez. Onun olması yerine koltuk boşta kalsın inanın daha da bir ilerleme olur. CHP iktidara gelirse devletin varlığı ve bütünlüğü tehlikeye girer Yugoslavya gibi dağılırız.
Yok abartmıyorum. İnşallah CHP denen parti iktidara gelmeyecek. O bölücüleri kendi elimizle indirmesini biliriz. Çok şükür sağcıyız
- Makaleler
- 1
AKP bir teror orgutudur bence.
Allah kurtarsin kardesim.Yok abartmıyorum. İnşallah CHP denen parti iktidara gelmeyecek. O bölücüleri kendi elimizle indirmesini biliriz. Çok şükür sağcıyız.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
Makine ya da Elektrik bölümünde laptop lazım olur mu?
- Hamza Ensar Sağlam
-
-
-
-
-
-
-
-