Çıldırıyorum, çıldırıyorum? Sen ne işe yarıyorsun ya?
AAAAAAAAAA SDKDMGSFNBUFKGNMIOPLDŞÖGDSMOGPSDGNPGSFMG
Yok ki.
Son düzenleyen: Moderatör:
Çıldırıyorum, çıldırıyorum? Sen ne işe yarıyorsun ya?
AAAAAAAAAA SDKDMGSFNBUFKGNMIOPLDŞÖGDSMOGPSDGNPGSFMG
Sadece üzülmek mi? Keşke burada olsaydı, çok iyi yerlerde olacaktıkMustafa Kemal Atatürk partisinin şu anki halini görse kesin üzülürdü.![]()
Tweet'in başındaki cümleyi yazdım. Ayrıca bunun alakası yok falan değil, ülkende kaç tane cinayet vs. olsun sen gidip şu açıklamayı yap onun dışında bomboş susmaktan başka bir şey yapma. Muhalefetsin oğlum sen, en konuşman gerektiği yerde susup anca kürt açıklaması yapıyorsun. Başlığa göre de kimsenin konuştuğunu sanmıyorum, gidip tweeti de okuyorlardır herhalde.Bu başlık ne? Hiçbir tarafı desteklemiyorum fakat bu başlıkla konu içeriğinin alakası yok. Dikkat çekmek için yazmışsınız apaçık belli.
Sadece üzülmek mi? Keşke burada olsaydı, çok iyi yerlerde olacaktık![]()
Adama bir şey desem zaten argo seviyesini ayarlayamam, müebbet uyarı yerim.Tweet'in başındaki cümleyi yazdım. Ayrıca bunun alakası yok falan değil, ülkende kaç tane cinayet vs. olsun sen gidip şu açıklamayı yap onun dışında bomboş susmaktan başka bir şey yapma. Muhalefetsin oğlum sen, en konuşman gerektiği yerde susup anca kürt açıklaması yapıyorsun.
Diğer sinek de "KavAla KavALa" diye vızıldıyordu. Açıklama var, açıklama var.
Şu zihniyetten çıksak mı hocam? Baş muhalefet parti çok mu iyi sanki? Bakın saydıklarınız iyi/kötü demiyorum. Son yıllarda yaptıkları her şey saçmalıktan ibaret. Adam akıllı bir politikaları bile yok. Gündem nereye dönerse oraya.Ülke gözlerimin önünde AKP ve MHP yüzünden elden gidiyor.![]()
Haklısın, başlık kürdistan kuralım gibi gözüküyor ama ben de gerçekten şu lafların gereksizliği ve yersizliği sebebiyle açtım konuyu.Adama bir şey desem zaten argo seviyesini ayarlayamam, müebbet uyarı yerim.
O yüzden hiç bahsetmiyorum o konudan da burada BPT'den direkt kopyala yapıştır yapmanız gerekmiyordu diye düşünüyorum. Gerçi genel olarak haber sayfaları hep böyle ama burasının da bir farkı olması gerektiğini düşünüyorum. Onun dışında katılmadığım bir durum yok zaten. Saçmalığın daniskası bu laflar.