Makaleler
1
Evet, Özgür Özelde bu konuda sonunda açık bir açıklama yaptığına göre, muhtemelen erken seçim olabilir.

Aynı zamanda, Özgür Özel önceki siyasilerimiz gibi kazanırsak Avrupa Birliği'ne gireceğiz vaadini duyurdu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yarı AB üyeliği olabilir maksimum.

Mülteciler gitmeden, ülke gri listeden çıkmadan ve birçok konuda AB'ye güven sağlamadığımız sürece AB üyeliği zor. Adalet, eğitim sisteminin güven sağlaması gerekiyor ve düşünce özgürlüğü gibi birçok unsurlara da önem verilmesi gerekiyor. Bunlar sağlanmadan AB'yi ancak rüyamızda görürüz.

Mülteciler gitmeden, ülke gri listeden çıkmadan ve birçok konuda AB'ye güven sağlamadığımız sürece AB üyeliği zor. Adalet, eğitim sisteminin güven sağlaması gerekiyor ve düşünce özgürlüğü gibi birçok unsurlara da önem verilmesi gerekiyor. Bunlar sağlanmadan AB'yi ancak rüyamızda görürüz.
Mülteciler hariç çoğu şey yapılabilir. Bu yüzden vizesiz seyahat hiçbir zaman gelemeyecek.

@Recep Baltaş Çok doğru bir cümle. Sadece mültecileri göndermek yetmez. Buna ek olarak yurt dışına çıkmış binlerce gençleri ülkemize geri kazandırmanın da yolları lazım. Umarım uyarı yemem ayrı yazdım diye "da" sözcüğünü.