Mülteciler gitmeden ve ülke gri listeden çıkmadan nah ab.

Abi Almanya ve bazı Avrupa ülkelerinde kendi nüfuslarına oranla yüksek mülteci var. Desteklediğimden değil, ama girmemiz için o kadar şey var ki; bence, onlar düzeltilirse mülteci problemi sorun olmayabilir veya azaltılabilir. Bilmiyorum.

@RecepBaltasiSevenInsan, o kişilerin Zafer Partisi'nde olduğunu düşünüyorum ancak Zafer Partisi'nin mecliste ne milletvekili var ne de yerel seçimlerde aldığı il ve ilçe var. Mecliste milletvekilinin olmasını ve bir ilçe olsa da kazanmalarını isterdim.
Yeniden Refah meclise girebiliyorsa Zaferin de o civar bir şeyler olması lazım. Kendilerine hayatta oy vermem ama.

Abi Almanya ve bazı Avrupa ülkelerinde kendi nüfuslarına oranla yüksek mülteci var. Desteklediğimden değil, ama girmemiz için o kadar şey var ki; bence, onlar düzeltilirse mülteci problemi sorun olmayabilir veya azaltılabilir. Bilmiyorum.
Bizdeki mülteciler en serseri tipler. En büyük problemimiz bu.

@RecepBaltasiSevenInsan, o kişilerin Zafer Partisi'nde olduğunu düşünüyorum ancak Zafer Partisi'nin mecliste ne milletvekili var ne de yerel seçimlerde aldığı il ve ilçe var. Mecliste milletvekilinin olmasını ve bir ilçe olsa da kazanmalarını isterdim.

Bu seçimde de gördük ki İyi Parti ve Zafer Partisi gibi olan partilerin oy oranının bayağı düşük ve kazanmalarının zor olduğunu gördük. Artık bırakın şu partilere oy vermeyi gelin sonraki Cumhurbaşkanlığı seçiminde oyunuzu CHP'ye verin de diğer yerlerde kırmızı olsun. Halk isterse demek ki AKP'ye çok rahat ders verebiliyormuş bunu da öğrenmiş olduk. Diğer partilere oy vermek her zaman dediğim gibi zaman kaybı. Bu son şansımız bu şansı da 2024 İBB seçimleri gibi iyi kullanmazsak ciddi söylüyorum Türkiye Cumhuriyeti diye bir ülke ne yazık ki kalmayacak.

AB, milyonlarca geçici sığınmacının ve kaçağın Türkiye'de kalacaklarını garanti altına alıp, ikinci bir çözüm süreci rezaleti yaşatmadan asla kapılarını açmaz. HDP-DEM-PKK kadrolarından Mit Müsteşarı, İçişleri bakanı ve Genelkurmay başkanı çıkartma şartı koyup, milyonlarca ithal seçmeni Türkiyeli olmaya "entegre" edersek, tasmamızı AB sınırlarına geçebileceğimiz kadar gevşetebilirler. Kalsın, istemiyorum.

Mülteciler gitmeden ve ülke gri listeden çıkmadan nah AB.
Zaten AB isteğiyle, parasıyla mültecileri tutuyoruz. AB'yi bir tık rüyamızda görürüz yani. Hem AB kapılarını tamamen kapatmalıyız hem de NATO'dan derhal çıkmalıyız.

Mültecileri de Avrupa ülkelerine salmalıyız. Kan gölüne çevirdikleri Orta Doğu'nun intikamı bu şekile alınır.