Gizli AKP'li.
Detaylar
Kim cevapladı?Aeronight
Üstün
Ben savunmam zaten. İlkelerime uymuyor YCHP benim.Ben AKP'lilere karşı bu adamın partisini nasıl savunayım ya?
Ben kazanmak için oy atmam ya. İlk oyumu CHP'ye vereceğim bu seçimde ama CHP olduğu için değil, Tanju Özcan olduğu için. CHP'den başka biri çıksaydı oy vermezdim.AKP'nin karşısında adam akıllı aday yok ki. Hangi partiye verelim?
32. Gün izliyorum da, vay be.Günümüz siyasetinin nerelere düştüğünün göstergesi. Daha bir şey demiyorum.
- Makaleler
- 1
Hayır gerekiyordu sanki ? Var nedir lan ahahahaa.
İmamoğlu olmasa İstanbul'da ailem CHP'ye asla oy vermez ki ilçe bazında vermeyecek büyük ihtimalle.
İmamoğlu olmasa İstanbul'da ailem CHP'ye asla oy vermez ki ilçe bazında vermeyecek büyük ihtimalle.
Özgür Özel geldiğinde değişim olacağına inanan vardı ve gerçekten de büyük değişiklik oldu. Kemal Kılıçdaroğlu'nu aratıyor. Kemal Kılıçdaroğlu'nun hâlâ siyaseti de bırakmaması da ilginç. Tekrardan genel başkan seçimi olduğunda, Özel'in başarısız genel başkan olduğunu öne sürerek tekrardan aday olacağını düşünüyorum. Anlayacağınız, bunlardan kurtuluşumuz yok. Adamakıllı muhalefet olmadığı sürece Erdoğan'ın seçim kaybetmesi de mümkün değil.
Adamın dibi ya, zaten seviyordum bu adamı bir de reis için oy istiyor. Kendi partisinden bir şey olmaz zaten oda biliyor, adam işte ya. Bu yüzden Reis-i cumhur için oy istiyor, o olmasa ekonomi kötüye gider. Halk evsiz kalır, açlıktan ölür, intihar eder.
Son düzenleyen: Moderatör:
Toparlayamamış, liderlik vasfı yok. Orada Sn. Erdoğan olsaydı bir şekilde toparlardı. 31 Mart'ta oylarımız Murat Kurum'a SDN videosunu izledim ve indirdiği Appler çok hoşuma gitti İstanbul'u yönetebilir.
Tabii, araplara satmak istiyorsan İstanbul'u Murat kuruma oy verebilirsinToparlayamamış, liderlik vasfı yok. Orada Sn. Erdoğan olsaydı bir şekilde toparlardı. 31 Mart'ta oylarımız Murat Kurum'a sdn videosunu izledim ve indirdiği appler çok hoşuma gitti İstanbul'u yönetebilir.
Tabii, araplara satmak istiyorsan İstanbul'u Murat kuruma oy verebilirsin![]()
Ekrem İmamoğlu’nun Getir yerine Migros Hemen kullandığını herkes biliyor. Migros Hemen kullanan birine asla oy vermem.