Özgür Özel'den "Kızım öldü, nerede devlet, nerede CHP" diyen vatandaşa: Buradayız, ben ilgileneceğim!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 995
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    chp
Evet, böyle olması gerek. Siyasilerin yapacağı hareketler bunlar. Ama bu onun Kılıçdaroğlu'nun kopyası olduğu gerçeğini değiştirmez.
Yıllarca KK'ya en yakın isim olduğundan olmasın. Bir şeyi kavrayınca papağan gibi tekrar etmeye gerek yok. Görebiliyoruz...

Son düzenleyen: Moderatör:
Umarım işleri batırmaz. Şu terörist partiler ve İslamcı partiler gelmesin de başa, kim geliyorsa gelsin.

Kılıçdaroğlu'nun yan çarı. Bu adamı ciddiye alan varsa elimde köprü var bedava veriyorum.
İlk seçiminde ülkenin önemli illerinin belediyesini kazandı. Kılıçdaroğlu 5-6 seçimde vardı ve hiçbirini kazanamadı 2019 dışında.

İfadeler: 99
Evet, böyle olması gerek. Siyasilerin yapacağı hareketler bunlar. Ama bu onun Kılıçdaroğlu'nun kopyası olduğu gerçeğini değiştirmez.
Millet değişmedikçe siyasilerin değişmesini beklemek aptallık. Hep birisi gelsin bizi kurtarsın kafasında bu insanlar.

Dolmuşta adım atacak yer yok, şoför kadına bağırıyor biraz arkaya git diye. Kadın yer mi var diye tepki göstermesine rağmen hala şoförün söylediğini yapmaya devam ediyor. Arkaya gidip metrekareye 5 insan düşen bir ortamda sessizce yolculuğuna devam ediyor.

Protesto kültürü yok, hakkını arama yok, bilinç yok. Niye değişsin ki bir şeyler? Herkes halinden memnun zaten. Özgür Özel gitsin yerine geçecek adam yine değişmeyecek. Fazla değil, 10 yıla şeriat gelir. Geçen harbi harbi şeriat protestosu gördüm gözlerimle. Bu kadar akılsız oy verip benim geleceğimi belirliyor bir de

Bu seçimi CHP'nin kazanması da bunun gibi aslında. Cahil kesimdekiler sadece ufak bir tepki gösterdiler, yarın RTE aday olsun yine alır %60. Yine her zaman yaptıkları gibi aynı adama vermeye giderler oylarını. Türkiye'de seçimlerin sonucu seçim olmadan bellidir aslında.
Bu seçim pusulada Reis yoktu, Ak Parti vardı. Reis olsun yine geçen seneye benzer bir tablo çıkar merak etmeyin.

İfadeler: 99
Hepsi oturacağı koltuğu düşünüyor, umurlarında değilsiniz. Kendinizi geliştirin, kendinizi düşünün.

Son düzenleyen: Moderatör:

AKP'ye oy veren kitle bunları göz ardı ediyor, kemik bir kitlesi var. Zamanında yaptıkları "bunlar başörtülü kızları okullara almadı" propagandasıyla 28 Şubat'ta kökleri kazınmadığı için 2002'de geldiler. TSK tarafını Ergenekon, balyoz davalarında laikçi kesimin çoğunu tasfiye ederek İslamcı, Süleymancı tiplerle doldurdular. Artık onların önüne taş koyacak birisi kalmadı.

Türkiye'nin geneli muhafazakârdır, zamanında bu kesimin insanlarını başörtülü diye almadıkları için bu kesim AKP'den vazgeçmez çünkü bu seçimle beraber Yeniden Refah ve AKP'den başka oy verecekleri kişi yok.

Muhafazakarlar en sorunlu kitle zaten. Neyi muhafaza ediyorsun ki sen? Olmayan kadın haklarını, iğrenç toplum tabularını, 500 yıl geriden gelen kafa yapısını mı muhafaza ediyorsunuz? Özellikle de muhafazakar kadınlar, desteklediğiniz partiler başa geçse sokağa çıkamayacaksınız tek başınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…