AceTeq

Üstün
Makaleler
2
Yer
Başkent
Biliyorsunuz ki hazır sistemler fiyat ve performans olarak baya avantajlı olabiliyor lakin parça seçimleri pekte kaliteli olmayabiliyor. İstediğimiz parçayı özgürce seçmek için hazır sistemleri es geçmek mantıklı mı?

Biliyorsunuz ki hazır sistemler fiyat ve performans olarak bayağı avantajlı olabiliyor lakin parça seçimleri pek de kaliteli olmayabiliyor. İstediğimiz parçayı özgürce seçmek için hazır sistemleri es geçmek mantıklı mı?

Benim görüşüm şu şekilde fiyat performans ve hemen kullanmak için almak istiyorsanız bu doğrultuda hazır sistemleri tercih etmeniz sizin açınızdan en iyi seçenek olabilir. Hazır sistemin zaten belirli parçalarını değiştirebiliyor olmanız da bu konuda bir avantaj sağlıyor. Özgür parça seçimi konusunda bazı zamanlarda iyi indirimleri yakalarsanız fiyat konusunda hazır sistemlerden daha ucuza sahip olabilirsiniz ve istediğiniz gibi bir sistem oluşturabilirsiniz tabii ki sistem toplamanında kendi yönünden avantajları olduğu gibi dezavantajları da olabilir bu konuda fazla bilginiz yoksa hazır sistemleri almayı tercih edebilirsiniz.

Benim görüşüm şu şekilde fiyat performans ve hemen kullanmak için almak istiyorsanız bu doğrultuda hazır sistemleri tercih etmeniz sizin açınızdan en iyi seçenek olabilir. Hazır sistemin zaten belirli parçalarını değiştirebiliyor olmanız da bu konuda bir avantaj sağlıyor. Özgür parça seçimi konusunda bazı zamanlarda iyi indirimleri yakalarsanız fiyat konusunda hazır sistemlerden daha ucuza sahip olabilirsiniz ve istediğiniz gibi bir sistem oluşturabilirsiniz tabii ki sistem toplamanında kendi yönünden avantajları olduğu gibi dezavantajları da olabilir bu konuda fazla bilginiz yoksa hazır sistemleri almayı tercih edebilirsiniz.

Arkadaşa kendim toplamak istiyoum, kafamıza göre.

Evet ama biraz kısıtlı. Bence değer.

Evet o yüzden.

Arkadaşa kendim toplamak istiyoum, kafamıza göre.

Evet o yüzden.

Ben yerinizde olsam hazır sistemi tercih etmez kendi isteklerim doğrultusunda sistem toplardım. Bazı hazır sistemlerde ileride yapacağınız bir yükseltme için altyapı sağlamıyor toplayacağınız sistemi ileriye dönük bir şekilde toplamanız çok daha iyi olacaktır bence. Tek sıkıcı yanı kablolama yaparken yaşarsın 😀