Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Harici adaptorunuz mu var? Zira bu anakartlarda Wi-Fi modulu yok.
Rehber: Donanım kimliği ile sürücüleri bulma
Aygıt yöneticisine giriyoruz. Donanım kimliğini bulmak istediğiniz sürücüyü seçiyorsunuz. Ben Intel(R) Wi-Fi 6 AX 201 160MHz olan aygıtı seçiyorum. Özellikler'e giriyorsunuz. Açılan sekmeden de ayrıntılan kısmına geliyorsunuz. Aygıt açıklaması sekmesinden donanım kimliklerini bulup...
Rehber: Donanım kimliği ile sürücüleri bulma
Aygıt yöneticisine giriyoruz. Donanım kimliğini bulmak istediğiniz sürücüyü seçiyorsunuz. Ben Intel(R) Wi-Fi 6 AX 201 160MHz olan aygıtı seçiyorum. Özellikler'e giriyorsunuz. Açılan sekmeden de ayrıntılan kısmına geliyorsunuz. Aygıt açıklaması sekmesinden donanım kimliklerini bulup...techolay.net
Hocam bende Wi-Fi sürücüsü hiç yok.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 7
P8H68 diye bir anakart yok. Hangi modeli kastediyorsunuz?
P8H67-M LE olacak, yanlış olmuş.P8H68 diye bir anakart yok. Hangi modeli kastediyorsunuz?
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 4
Harici adaptorunuz mu var? Zira bu anakartlarda Wi-Fi modulu yok.
Yahya Nuroğlu
Uzman
E normal zaten anakartınızda dahili bir Wİ-Fİ bulunmuyor. Adaptör takılıysa da onu kastediyorsanız bize onun modelini verdiğiniz takdirde yardımcı olabiliriz.
Herhangi bir adaptör takılı değilse ne yapmam gerek ? Ethernet ile bağlanmam çok zor çünkü modem ile kasa arasında çok fazla mesafe var.E normal zaten anakartınızda dahili bir Wİ-Fİ bulunmuyor. Adaptör takılıysa da onu kastediyorsanız bize onun modelini verdiğiniz takdirde yardımcı olabiliriz.
Wi-fi Adaptör Fiyatları
For those who think it's easier to annoy you than to Google 'Wi-fi adaptör fiyatları' themselves.
- Makaleler
- 4
USB kablo ile telefonunuzun internetini paylasabilirsiniz, tabii bu gecici bir cozum.Herhangi bir adaptör takılı değilse ne yapmam gerek ? Ethernet ile bağlanmam çok zor çünkü modem ile kasa arasında çok fazla mesafe var.