Ben 5 yıl önce aldığım Piranha mousepadi 3395 sensörlü bir mouse ile kullanıyorum. Profesyonel bir oyuncu olmadığım için günlük işlerde idare ediyor beni. Çok gerekliyse Lenovo'nun Legion mousepadini kullanıyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?kofte_canavari
Becerikli
Binlerce dolar kazanmadığın sürece kesinlikle gereksiz.
Loutermilch
Başarılı
Dandik bir şey de almayın, “benim işimi görüyor” dediklerinizin çoğu gerçekten aşırı dandik oluyor. Zaten rank kasmayan bir insan genel olarak hiçbir ekipmana takılmamalı fazla. Rank kasarsan da çoğunlukla gerekli diyebilirim.
Bunun cevabı kişiden kişiye değişir. Bana göre evet, eğer bir oyuncuysanız gerekli. Eğer benim gibi sık sık FPS oyunları oynuyor, üstüne az da olsa semi-pro oynuyorsanız 2500 TL bandına kadar çıkmanız gerek. Mousepad'inizin kumaş kalitesi vb. böyle durumlarda çok önemli. İyi bir mousepad = mouse'unuzun sensörünün korunması, skatezlerinizin makul derecede yıpranması, fareye ve aiminize daha hakim olmanız demek. Eğer normal bir oyuncuyum, mousepad olması yeter diyorsanız elbette bu kadar para dökmeye gerek yok.
Ben bu işe karşı çıkıp direkt mouse pad kullanmıyorum.
Kanki senin sayende artık telefonumun kılıfını kullanacağım, bu fikrin için sağ ol.