Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

1547

Başarılı

Bundan var bende ve 2400 MHz olmasi gerekirken 2600 MHz, normal mi?

Çözüm

Bundan var bende ve 2400 MHz olmasi gerekirken 2600 MHz, normal mi?

Bende de 2700-2715 arası git gelli diye hatırlıyorum normal büyük ihtimal.
Abi yok sorun yok adamlar açık açık demiş donanıma OC'den zarar gelirse sorun olur hani OC'den zarar mı gelmiş?

Kankim adamın belli ki obsesif kompresif bozukluğu var az alttan alıp dediklerine bin kerede olsa evet desen ölür müsün dostum bu kadarmı anlayışsızsın bu kadar anlayışsızsanda konudan çıkabilirsin adamı rencide etmeye hakkın yok 10 bin lerce bilgisayarlara para veriliyor bu adam tabii ki takacak sorgulayacak rahatsızsan konudan çıkabilirsin.

Kankim adamın belli ki obsesif kompresif bozukluğu var az alttan alıp dediklerine bin kerede olsa evet desen ölür müsün dostum bu kadarmı anlayışsızsın bu kadar anlayışsızsanda konudan çıkabilirsin adamı rencide etmeye hakkın yok 10 bin lerce bilgisayarlara para veriliyor bu adam tabii ki takacak sorgulayacak rahatsızsan konudan çıkabilirsin.
Adamı rencide etmedim ki, zaten şakasına demiştim bundan önceki mesajı. Sadece 20 kez konu açtı kendi de çok panik yaptığını söyledi hatta, yani zaten bu bir sorun değil her konusunda bir sorun olmadığını söyledim içi rahat etsin diye uğraşıyorum yahu. Bunu da yanlış anlamayın kötü bir şey değil yani, içinin rahat etmesi benim için de önemli.