Makaleler
1
Palit RTX 4070 Dual ekran kartımı 17.000 TL'ye sattım. 2023 Nisan ayında almıştım, garantisi yoktu. Elden teslim ettim. Sahibinden üzerinde en düşük fiyat bendeydi. 19.000 TL'den altına ilan yok ama ben yine de ederine sattığımı düşünüyorum. Kart tertemizdi. Ne dersiniz? 1.000-2.000 TL'nin lafını yapmadım açıkçası.

Palit RTX 4070 Dual ekran kartımı 17.000 TL'ye sattım. 2023 Nisan ayında almıştım, garantisi yoktu. Elden teslim ettim. Sahibinden üzerinde en düşük fiyat bendeydi. 19.000 TL'den altına ilan yok ama ben yine de ederine sattığımı düşünüyorum. Kart tertemizdi. Ne dersiniz? 1.000-2.000 TL'nin lafını yapmadım açıkçası.
Hayırlı olsun hocam. Daldakine değil eldekine bakmak lazım.

Piyasa altına satabilirsin o senin keyfine kalmış. Zaten merak etmeyin böyle ürünleri genelde al-satçılar alıyor şimdi 20k ya koymuştur belki ilana ya da mahalle PC satıcıları falan 22-23'e saplıyorlar.

Ben 2600'lük klavyeyi 1400'e verdim sonra alan ilana 1900'den koymuş sonra satmış alan 2300'e koymuş üstüne klavyenin tuş sökücü aparatı tutma yeri kırılmış. Ürün hem hasarlı olmuş hem değer kazanmış

Sabırlı olursan eninde sonunda satılır sabrın yoksa başkası alır satar.

Siz 1-2'nin lafını yapmadım diyorsanız kimse bir şey diyemez zaten. En yüksek kârı elde edememiş olabilirsiniz ama rahat sattınız en azından. O fiyattan bile 15 olur mu diyenler çıkmıştır kesin.
Evet çıkmıştı.
Hayırlı olsun hocam. Daldakine değil eldekine bakmak lazım.
Zaten ben 14K'ya almıştım zamanında ve hizmetini yeterince yaptı.
Piyasa altına satabilirsin o senin keyfine kalmış. Zaten merak etmeyin böyle ürünleri genelde al-satçılar alıyor şimdi 20k ya koymuştur belki ilana ya da mahalle PC satıcıları falan 22-23'e saplıyorlar.

Ben 2600'lük klavyeyi 1400'e verdim sonra alan ilana 1900'den koymuş sonra satmış alan 2300'e koymuş üstüne klavyenin tuş sökücü aparatı tutma yeri kırılmış. Ürün hem hasarlı olmuş hem değer kazanmış

Sabırlı olursan eninde sonunda satılır sabrın yoksa başkası alır satar.
Öğrenci birisi aldı ama mahalle bilgisayarcısı da satacaktır büyük ihtimalle ama zaten sahibinden de 18-18.5k ya Gigabyte Gaming OC modeli var. Bana göre ederi buydu. Yani sabrederdim de hadi diyelim 18.000 TL'ye gitti, benim için çok değişen bir şey olmayacaktı. Evde yatıyordu kart. Kardeşim bilgisayar dizecekti, sonradan epey erteledi dizmeyecek gibi oldu o yüzden sattım geçtim kısaca ama ölü fiyata da gittiğini düşünmüyorum.

Yani bence olması gereken fiyata satmışsınız, ne pahalı ne de ucuz. Daha üstüne hiç bakmadan sıfır 5060'a yönelirdim ben.

Yani bence olması gereken fiyata satmışsınız, ne pahalı ne de ucuz. Daha üstüne hiç bakmadan sıfır 5060'a yönelirdim ben.
Ben de böyle düşünüyorum hocam. Sonuçta artık bir nesil eski bir kart ve 19-20K'lara çıkınca farklı seçenekler ortaya çıkar 9060 XT veya Nvidia tarafında 4070 Super vs.

Dediğin gibi 1 2 bin daha fazlaya satabilirdin.

Dediğin gibi 1 2 bin daha fazlaya satabilirdin.
Evet hocam ama aslında ülkemizde ikinci el ürün satmak zor bence elektronik açısından çünkü kredi kartı ve taksit denen olay var. Örneğin 18 veya 19 bandında birisi eğer nakiti yoksa veya al satçı değilse taksitli büyük satıcılardan alayım der. Öyle değil mi? Örneğin ben kendim 59bine vade farksız 10 taksit 5080 aldım.

Evet hocam ama aslında ülkemizde ikinci el ürün satmak zor bence elektronik açısından çünkü kredi kartı ve taksit denen olay var. Örneğin 18 veya 19 bandında birisi eğer nakiti yoksa veya al satçı değilse taksitli büyük satıcılardan alayım der. Öyle değil mi? Örneğin ben kendim 59bine vade farksız 10 taksit 5080 aldım.

İşini bilirsen zor değil aslında :D Elektronik sayısız Param Güvende'yle satışım oldu. Biraz uyanık olmak lazım. Şu an 4070'te o fiyat aralığında Param Güvende ilanı bulunmuyor. Pg ile daha uyguna satardın, misal örnek. Sadece biraz daha beklerdin ama satılırdı illaki. Herkesin elden alma imkanı olmuyor çünkü.