Palit Galaxy markasına sahipti sonra Galaxy ayrıldı Galax yaptı hala birbirine bağlılar ama o kadar yakın değil soğutma blokları farklı ama benzerlik olabilir Gainward gibi Palit'ini aynısı değil.
Palit'in aynısı demedim zaten? Galax, Palit'in alt markası dedim.
Wikipedia da galaxy ismini galax olarak değiştirdiği ve çin'in shenzhen şehrinde fabrikaları olduğu yazıyor. Palit de kendi sitesinde fabrikalarının çin shenzhende olduğunu belirtmişler. Ayrıca wikipedia da palit'in galax'ı yönettiği yazıyor. Galax ve palit ayrı demişsiniz ama ayrıymış gibi gözükmüyor.
@Stormweaver
Palit Microsystems, Ltd. 1988 yılında kurulan Tayvan merkezli bir şirkettir. Nvidia ve
ATI grafik
yonga setlerine dayalı
grafik kartlarının özel üretimiyle tanınır . Palit'in fabrikaları
Çin anakarasında bulunurken, ofisleri
Tayvan'ın Taipei kentinde, Hong Kong'da bir lojistik merkezi ve
Almanya'da bir şubesi bulunmaktadır .
Palit Microsystems , farklı küresel pazarları hedefleyen Palit ve
Gainward olmak üzere iki büyük markayı ve Daytona, Galaxy (GALAX), Vivkoo, Yuan, KFA2 (Kick Fuckin Ass²) ve XpertVision gibi diğer markaları yönetiyor. Ayrıca diğer şirketler için grafik kartlarının sözleşmeli üretimini de yapıyor. 2013 yılında Palit Microsystems , hacim bakımından en büyük grafik kartı satıcısı olarak
ASUSTek'i geride bıraktı. 2011 itibarıyla Palit'in üretim payı dünya grafik çözümleri pazarının yaklaşık %20-25'iydi."Bu etiketin yakınındaki materyal, yalnızca sizi etkilemek veya anlamı gizlemek için tasarlanmış moda sözcükleri kullanabilir. Aynı dönemde Palit, Rusya pazarında %40'ın üzerinde, Ukrayna'da ise yaklaşık %30'du.
Palit Microsystems, 2005 yılında Tayvan merkezli TNC Industrial'ın Gainward markasını, şirketini ve şubesi Gainward Europe GmbH'yi 1 milyon dolara satın aldı.
Ayrı olduklarını gösteren bir kaynak vs varsa paylaşabilirsiniz.