Detaylar
Kim cevapladı?Coil whine sesi bir performans kaybı yaşatmaz ancak sıfır aldığınız üründe bu performans kaybı yaşatmasa dahi moral bozar. @LH44 @Ayhan Dönmez @X99 yardımcı olabilir.
Selam, merhaba arkadaşlar. Trendyol'dan GameGaraj satıcısından hazır 5080 sistem aldım. Coil whine sesi ekran kartından geliyor. Videoları paylaşıyorum, ne yapmalıyım? Yeni aldım, 17 Nisan'da aldım. İade falan mı edeyim?
Şansa bağlı bir sorun ama iletişime geçin derim.
Her halükarda kartı değiştirseniz bile bu sorunu yaşama ihtimaliniz ortadan kalkmayacsk.
Yakuza
Becerikli
Undervolt bas 0.9v+0.925v+0.95v 2840MHz flatten curve ayarla bu üç profilde de hız böyle olsun. Ondan sonra FurMark testi aç baktın sıkıntı yok, ekran kartını zorlayacak CP2077 gibi oyunlara dalıp DLSS+MFG+RT/PT kökle ki kartın tüm uniteleri kullanılsın. Oyun oyna 1-2 saat kadar crash falan vermezse stabildir. MHz işini yukarı veya aşağı yönlü stabilite durumuna göre indir/kaldır yapabilirsin silikon şansına bağlı. 0.875v 2740MHz falan da deneyebilirsin, crash yemeden tutturabilirsen kendini şanslı gruptan say, ben 2840 0.875'te crash aldım 100MHz düşünce stabil oldu ve yaz ayı profilim olarak duruyor. 1080p FurMark'ta 300-305 watt falan çekiyor 5070 Ti gibi ama performans 5080.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
Çin'de 1.5 milyon takipçisi bulunan köpek kaçırıldı ve yedirildi
- Dagster3532
-
Giyim Casio saatlerde %10 indirime ek 300 TL kupon fırsatı
- Caner Uncu
-
-
-