Palm Grip mouse önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan korro
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 54
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
Bütçe
800 TL
Valla model L beş para etmez xlite varken tercih bile edilmesini tavsiyele etmem

İfadeler: 144
Altta kalmaya çalıştığım falan yok, yorumunu mantıksız bulduğum için kendi fikrimi belirtiyorum. Belirttiğin tüm modellerin zaten belirli bir tutuş şekli için üretilmiş olduğu aşikâr, benim ona karşı bir lafım yok. Benim önerdiğim ürünlerin belli bir tutuş şeklinden yana, birden fazla tutuş şeklinde kullanılabileceğini belirtiyorum. Haste alayım illa claw-fingertip tutayım diye bir kavram yok, çünkü farenin ergo gibi belirli bir şekli yok. İsteyen adam parmağıyla tutar, isteyen adam kavrar o şekilde tutar. Senin belirttiğin modeller dediğim gibi sadece tek bir tutuş şekline hitap ediyor.

Konu sahibi karma kullanım belirtmemiş, palm grip belirtmiş. Hala aynı şeyleri söylemeye devam ediyorsun. Palm grip mouselar varken ve konu sahibi de palm grip istediğini belirtmişken, ana amacı palm grip olan mouselar yerine karma kullanım mouse önermeni saçma bulduğumu söylüyorum. Demek istediklerimi anlamaya çalışmıyorsun.

Ben de sana diyorum ki, sırf palm şeklinde tutulacak farelerden ziyade birden çok şekilde tutulacak fareler varken gidip de neden belirli markalarda kısıtlı kalmanın olduğu. En basitinden sana bir örnek vereyim;

GM8.0 switchli, 3395 sensörlü kablosuz bir fare düşün ve bu fare bütün tutuş şekillerine hitap ediyor, öte yandan Omron switch ve 3360 sensörlü bir fare var fakat bu fare ergo bir fare ve palm tutuş şekline hitap ediyor. Sen gidip de içeriği kötü olan bir fare mi tercih edersin, yoksa her tutuş şekline uygun olduğunu bildiğin halde donanımı kaliteli olan bir ürünü mü tercih edersin?

Her palm tutuş şekline sahip olana belirli ürünler önerseydik zaten ohoo...

Sorun şurada, bahsettiğin kadar uçuk farklılıklara sahip mouselar yok bu bütçede. Ben gidip Omron ve 3360 bulunduran bir mouseu sırf palm grip diye alsın demedim. Cümlelerimi kendinize göre eğip bükmeyin.

Mesela atmış olduğun Pulsar X-Lite palm grip tutuş biçimine yatkın. Buna laf ettim mi? Etmedim. Çünkü doğru bir öneri. Ve teknik açıdan da kaliteli bir model. Kendi önerdiğin ürün ile kendi söylediğin şeyi çürütmüş oldun, benim bir şey dememe gerek kalmadı. Model I da doğru bir öneri, çünkü teknik özellik bakımından 800 TL'ye kabul edilebilir ve palm grip ağırlıklı.

Ben zaten bu bütçede diye ürünü önerdim, sırf ergo ürün olduğu için değil.

Hocam boş verin şunu bunu şimdilik şu 2 mousetan hangisi sizce? Pulsar'ı alamıyorum zira connectgame.com güvenilmez bir yermiş...

HyperX PulseFire Haste siyah-kırmızı mouse​

Glorious model ı kablolu mat siyah​

Biri 800'den az aşağıya biri de 800'den az yukarıya geliyor Nays ile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…