- Makaleler
- 2
Hayırlı olsun gelince etiket atarsınız.
Hayırlı olsun gelince etiket atarsınız.
Bu arada sormayı unuttum, 2 mesajdır Model I'ya çöp demenizin sebebi nedir?
Bu arkadaş iyi öneriler yapmış, bu ürünlere bakılabilir.![]()
SteelSeries Prime Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Prime Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Prime Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Endgame Gear XM1r Oyuncu Mouse - Beyaz
Endgame Gear XM1r Optik Oyuncu Mouse XM1r, XM1 Oyun Faresinin yenilenmesidir. Ek iki sürümde mevcut, güncellenmiş bir PixArt PAW3370 optik sensöre ve özel olarak sıralanmış Kailh GM 8.0 anahtarlarına sahiptir. Ayrıca, hibrit bir paten tasarımına ve Almanya'da geliştirilen tüm yeni aygıt...shop.connectgame.com.tr![]()
Endgame Gear XM1r Oyuncu Mouse - Siyah
Endgame Gear XM1r Optik Oyuncu Mouse XM1r, XM1 Oyun Faresinin yenilenmesidir. Ek iki sürümde mevcut, güncellenmiş bir PixArt PAW3370 optik sensöre ve özel olarak sıralanmış Kailh GM 8.0 anahtarlarına sahiptir. Ayrıca, hibrit bir paten tasarımına ve Almanya'da geliştirilen tüm yeni aygıt...shop.connectgame.com.trBunlar harici Pulsefire Haste fiyatı bazı zamanlar 800TL'ye kadar düşebiliyor, indirime girerse bu modeli de tercih edebilirsiniz.![]()
Pulsar Xlite Ultra Hafif Yüksek Performanslı Gaming Mouse 20000 DPI Optik Sensör PAW3370 / Siyah
2 Yıl Türkiye Resmi Distribütörü ConnectGame Garantili Pulsar Xlite Ultra Hafif Gaming Mouse Ürün Açıklaması SON DERECE HAFİF VE SAĞLAM Xlite mouse'u ilk tuttuğunuzda şaşıraksınız. Süper sağlam yapılı ve son derece hafiftir. EN DAYANIKLI BİLEŞENLER Yapının dayanıklı ve istikrarlı olduğundan...shop.connectgame.com.tr
![]()
HyperX Pulsefire Haste Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Pulsefire Haste Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Pulsefire Haste Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.937,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hayırlı olsun o zaman.
Şu mouse'da yaşadığım sorunu hiçbir sorunda yaşamadım en son kafayı yedirecekti bana. Latency sorunlarını geçtim kablosundan switchlerine çok çektim. Built quality olarak hem kaliteli hem kalitesiz hissettiren nadir mouselardan biri.Bu arada sormayı unuttum, 2 mesajdır Model I'ya çöp demenizin sebebi nedir?
Şu mouse'da yaşadığım sorunu hiçbir sorunda yaşamadım en son kafayı yedirecekti bana. Latency sorunlarını geçtim kablosundan switchlerine çok çektim. Built quality olarak hem kaliteli hem kalitesiz hissettiren nadir mouselardan biri.
Valla gloriousların genelinde latency sorunu vardı firmware ile düzelttiler mi bilmiyorum ama built quality olarak tercih edeceğim ettireceğim bir marka değil gloriouslar. Tek bir mouse'da yaşadığımı da söylemedim ayrıca ''Bu mouse'da'' deme nedenim bu modelde anlamını taşıyor. Bu fiyat bandında ya da bu fiyata yakın bütçede alternatifi kalmadığında önerebilirim.Bir üründe sorun yaşamanız o ürünün kesinlikle çöp olduğu manasına gelmiyor. Bu ürünün kronikleşmiş (bir çok kez benzer nedenden dolayı aynı sorunların yaşanması) bir sorunu yok.
Kailh GM8.0 ve PAW3370 sensör bulunan bir mouseta ve ortalama kalitede bir MCU'da bu problemleri yaşamanız teknolojinin şans işi olduğuyla alakalı bir durum bence. Çünkü özellikle baktım, bu tür sorunları yaşayanları pek görmedim, ki incelemeleri de olumlu yönde.Şu mouse'da yaşadığım sorunu hiçbir sorunda yaşamadım en son kafayı yedirecekti bana. Latency sorunlarını geçtim kablosundan switchlerine çok çektim. Built quality olarak hem kaliteli hem kalitesiz hissettiren nadir mouselardan biri.
Build quality kaynaklı da olabilir fakat 2 3model l bir de o kısa aralıklarla bozulunca ümidi kestim daha iyi modeller varken önermiyorum. Ayrıca yeni model l BAMF sensör kullanmıyor mu?Kailh GM8.0 ve PAW3370 sensör bulunan bir mouseta ve ortalama kalitede bir MCU'da bu problemleri yaşamanız teknolojinin şans işi olduğuyla alakalı bir durum bence. Çünkü özellikle baktım, bu tür sorunları yaşayanları pek görmedim, ki incelemeleri de olumlu yönde.
O Glorious tarafından yapılan isimlendirmesi. OEM'i 3370.Build quality kaynaklı da olabilir fakat 2 3model l bir de o kısa aralıklarla bozulunca ümidi kestim daha iyi modeller varken önermiyorum. Ayrıca yeni model l BAMF sensör kullanmıyor mu?