Genel Markalar Tx Model I Kablolu Mat Siyah Rgb Oyuncu Mouse 69gr Tex Yeni Model Desen 987838 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Biri 800'den az aşağıya biri de 800'den az yukarıya geliyor Nays ile...
@korro Connectgame güvenilmez değil de iade/değişim/garanti hizmetleri kötü ve yavaş işliyor. Yoksa aldığın ürün sağlam bir şekilde eline ulaşır, o konuda sıkıntı olacağını sanmıyorum.
2 Yıl Türkiye Resmi Distribütörü ConnectGame Garantili Pulsar Xlite Ultra Hafif Gaming Mouse Ürün Açıklaması SON DERECE HAFİF VE SAĞLAM Xlite mouse'u ilk tuttuğunuzda şaşıraksınız. Süper sağlam yapılı ve son derece hafiftir. EN DAYANIKLI BİLEŞENLER Yapının dayanıklı ve istikrarlı olduğundan...
shop.connectgame.com.tr
Alabileceğin en iyiei bu fiyata. Bütçe çıkarsa dareu a950 pro oneririm.
kesinlikle katılmıyorum razer kalitesini kanıtlamış bir firmadır ayrıca konu sahibi rahat bir mouse arıyorum diye belirtmiş, önerdiğiniz ürün evet çok güzel fakat zowie ec-2 klonudur ve fps oyuncuları için tasarlanmıştır.
İade de sorun çıkarıyorlar ama direntince alıyorlar. Yine de wraith ile bielikte en çok satış yapan mağaza kendileri. Kronik sorunu nüksedebilecek modellerin connectgameden alınmasını tavsiye etmem ama Pulsar xlite dareu gibileri alınır.
İade de sorun çıkarıyorlar ama direntince alıyorlar. Yine de wraith ile bielikte en çok satış yapan mağaza kendileri. Kronik sorunu nüksedebilecek modellerin connectgameden alınmasını tavsiye etmem ama Pulsar xlite dareu gibileri alınır.