Palm Grip mouse önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan korro
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 54
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
Bütçe
800 TL
Bu arkadaş iyi öneriler yapmış, bu ürünlere bakılabilir.

Eyw hocam, geçtim siparişi haydin hayırlısı
Hayırlı olsun o zaman.

Model I'ya da bakın. O da güzel seçenek bütçede, @BerkayZ87 Pulsar Xlite daha öncelikli diye belirtmiş olduğu için onu daha önce söylemeye gerek bile duymamıştım.

Bu arada sormayı unuttum, 2 mesajdır Model I'ya çöp demenizin sebebi nedir?
Şu mouse'da yaşadığım sorunu hiçbir sorunda yaşamadım en son kafayı yedirecekti bana. Latency sorunlarını geçtim kablosundan switchlerine çok çektim. Built quality olarak hem kaliteli hem kalitesiz hissettiren nadir mouselardan biri.

Bir üründe sorun yaşamanız o ürünün kesinlikle çöp olduğu manasına gelmiyor. Bu ürünün kronikleşmiş (bir çok kez benzer nedenden dolayı aynı sorunların yaşanması) bir sorunu yok.

Bir üründe sorun yaşamanız o ürünün kesinlikle çöp olduğu manasına gelmiyor. Bu ürünün kronikleşmiş (bir çok kez benzer nedenden dolayı aynı sorunların yaşanması) bir sorunu yok.
Valla gloriousların genelinde latency sorunu vardı firmware ile düzelttiler mi bilmiyorum ama built quality olarak tercih edeceğim ettireceğim bir marka değil gloriouslar. Tek bir mouse'da yaşadığımı da söylemedim ayrıca ''Bu mouse'da'' deme nedenim bu modelde anlamını taşıyor. Bu fiyat bandında ya da bu fiyata yakın bütçede alternatifi kalmadığında önerebilirim.

Kailh GM8.0 ve PAW3370 sensör bulunan bir mouseta ve ortalama kalitede bir MCU'da bu problemleri yaşamanız teknolojinin şans işi olduğuyla alakalı bir durum bence. Çünkü özellikle baktım, bu tür sorunları yaşayanları pek görmedim, ki incelemeleri de olumlu yönde.

İfadeler: 144
Build quality kaynaklı da olabilir fakat 2 3model l bir de o kısa aralıklarla bozulunca ümidi kestim daha iyi modeller varken önermiyorum. Ayrıca yeni model l BAMF sensör kullanmıyor mu?

Build quality kaynaklı da olabilir fakat 2 3model l bir de o kısa aralıklarla bozulunca ümidi kestim daha iyi modeller varken önermiyorum. Ayrıca yeni model l BAMF sensör kullanmıyor mu?
O Glorious tarafından yapılan isimlendirmesi. OEM'i 3370.
"The Glorious Model I is equipped with the BAMF, which is based on the PixArt PAW3370 sensor."

İfadeler: 144
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…