L7 Ultra ve Scyrox V8 Claw tutuş için daha uygun görülüyor. Diğer modellerin hepsi aynı shape'e sahip, ufak tefek boyut farklılıkları var.
Boyutlarını görebileceğiniz bir sitede sıraladım;
Palm -
Claw
Eksilerine gelecek olursak;
Mchose yazılım sorunları olduğu söyleniyor. Reddit'te bu konu hakkında yazılar var ama ben çevremde kullananlardan olumsuz bir yorum almadım. Forumda da kullananlar genelde memnun olduklarını söylüyor. A5 Ultra, A9 Plus'tan bir tık daha iyi özellik bakımından.
A7 Ultra ve L7 Ultra modelleri daha üst düzey bileşenlere sahip, Scyrox rakibi ürünler.
Scyrox ise bütçesinde sürekli önerilen güzel bir mouse. Bataryası diğerlerine göre düşük kaldığı için ''şarjı çabuk bitiyor'' yorumları görmüştüm.
ATK A9 Plus aralında en büyük bataryaya sahip model. Fiyatı diğerlerinden düşük olduğu için iç bileşenler olarak da geride kalıyor ama günlük kullanıcıyı tatmin edecek düzeyde. 30 Ağustos öğleden sonra kullanmaya başladım, bilgisayar günde 8-10 saat açık olduğu halde şarjı %15-20 azaldı. Kaplaması da güzel fakat ürünün kasası premium hissettirmiyor. Hafiflik amaçlı da olabilir ama plastiğinin ince olduğunu hissedebiliyorsunuz.