murat95

Uzman
Arkadaşlar elimde Razer DeathAdder V3 Pro var değişimden geldi ama satacağım, kullanmak istemiyorum. Elime uygun bir mouse arıyorum. 17-18 cm palm tutuş mouse arıyorum.

SteelSeries Prime+ bombeli oldugundan bayağı zorlanmıştım kullanırken. Bütçe olarak çok abartı paralar vermek istemiyorum. Bilindik markalardan önerirseniz sevinirim, Çin markaları almak istemiyorum.

Arkadaşlar elimde Razer DeathAdder V3 Pro var değişimden geldi ama satacağım, kullanmak istemiyorum. Elime uygun bir mouse arıyorum. 17-18 cm palm tutuş mouse arıyorum.

SteelSeries Prime+ bombeli oldugundan bayağı zorlanmıştım kullanırken. Bütçe olarak çok abartı paralar vermek istemiyorum. Bilindik markalardan önerirseniz sevinirim, Çin markaları almak istemiyorum.
Bütçe tam kac tl

Hocam 2000TL bütçeye bilindik marka olsun diyorsunuz, 10 yıllık Razer, Logitech falan önersem içim rahat etmeyecek. Bilek çizgisinden orta parmağın ucuna kadar 17-18cm ise eliniz büyük sayılmaz Mchose A5 Ultra alabilirsiniz bu bütçede. G Pro X ile aynı şekilde ama bir boy küçük, bire bir aynı boyutlarda olan ATK A9 Plus modeli de aklınızda bulunsun. Eğer fikriniz değişirse bu iki modele bakabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• 1756896898998.webp
    1756896898998.webp
    46,4 KB · Görüntüleme: 42
Hocam 2000TL bütçeye bilindik marka olsun diyorsunuz, 10 yıllık Razer, Logitech falan önersem içim rahat etmeyecek. Bilek çizgisinden orta parmağın ucuna kadar 17-18cm ise eliniz büyük sayılmaz MCHOSE A5 Ultra alabilirsiniz bu bütçede. G PRO X ile aynı şekilde ama bir boy küçük, bire bir aynı boyutlarda olan ATK A9 Plus modeli de aklınızda bulunsun. Eğer fikriniz değişirse bu iki modele bakabilirsiniz.

Elimde Razer DeathAdder V3 Pro açılmamış kutuyu mu kullansam yoksa MCHOSE A5 Ultra mı kararsız kaldım. Hem iş hem aksamları oyun için kullandığımdan dolayı, V3 Pro yüksek fiyatlı bir mouse ve güncel fiyatı 5-6k. V3 Pro'yu satıp MCHOSE kullanmak mantıklı gibi siz ne düşünüyorsunuz hocam?

Ayrıca Mchouse A5 Ultranın yerine scyrox V6 ve L7 Pro öneriliyor. Bütçe olarak 2k düşünüyorum aslında diğer yazdığım iki model biraz bütçemin üzerinde.

Son düzenleme:
Bütçeye göre öneriler değişir hocam. Max 2k bütçede A9 Plus ve A5 Ultra güzel seçenekler, Scyrox en az 800-900 TL daha pahalı. Aynı klasmanda değiller A5 yerine V6 önerilmesi saçma. 5 gün önce kendime ATK A9 Plus aldım A5 Ultra elime küçük gelebilir diye.

DA V3 kaça, ne kadar zamanda satılır bilmiyorum, o da scroll sorunu dışında güzel mouse. Bütçe olarak 2k üzerine çıkmak istemiyorsanız A5 Ultra ya da A9 Plus alıp geçebilirsiniz, isterseniz aralarındaki farkı da açıklarım. Bütçeyi 3000 TL'ye çıkartmak isterseniz farklı ürünler öneririz.

DA V3 Pro'yu 5.5 civarına satmayı düşünüyorum.

Scyrox V6 ve Mchose L7 Pro arada 800-900 TL fiyat farkı var dediğiniz gibi. A9 Plus da güzel. Elim 17-18 cm ve palm tutuş biliyosunuz. Toplam 5 model karşılaştırması yapabilir misiniz rica etsem? Sanırım bazıları elime uymuyor.

Scyrox V6
Scyrox V8
Mchose A5 Ultra
Mchose L7 Pro
A9 Plus

L7 Ultra ve Scyrox V8 Claw tutuş için daha uygun görülüyor. Diğer modellerin hepsi aynı shape'e sahip, ufak tefek boyut farklılıkları var.
Boyutlarını görebileceğiniz bir sitede sıraladım; Palm - Claw
Eksilerine gelecek olursak;
Mchose yazılım sorunları olduğu söyleniyor. Reddit'te bu konu hakkında yazılar var ama ben çevremde kullananlardan olumsuz bir yorum almadım. Forumda da kullananlar genelde memnun olduklarını söylüyor. A5 Ultra, A9 Plus'tan bir tık daha iyi özellik bakımından.
A7 Ultra ve L7 Ultra modelleri daha üst düzey bileşenlere sahip, Scyrox rakibi ürünler.

Scyrox ise bütçesinde sürekli önerilen güzel bir mouse. Bataryası diğerlerine göre düşük kaldığı için ''şarjı çabuk bitiyor'' yorumları görmüştüm.

ATK A9 Plus aralında en büyük bataryaya sahip model. Fiyatı diğerlerinden düşük olduğu için iç bileşenler olarak da geride kalıyor ama günlük kullanıcıyı tatmin edecek düzeyde. 30 Ağustos öğleden sonra kullanmaya başladım, bilgisayar günde 8-10 saat açık olduğu halde şarjı %15-20 azaldı. Kaplaması da güzel fakat ürünün kasası premium hissettirmiyor. Hafiflik amaçlı da olabilir ama plastiğinin ince olduğunu hissedebiliyorsunuz.

L7 Ultra ve Scyrox V8 Claw tutuş için daha uygun görülüyor. Diğer modellerin hepsi aynı shape'e sahip, ufak tefek boyut farklılıkları var.
Boyutlarını görebileceğiniz bir sitede sıraladım; Palm - Claw
Eksilerine gelecek olursak;
Mchose yazılım sorunları olduğu söyleniyor. Reddit'te bu konu hakkında yazılar var ama ben çevremde kullananlardan olumsuz bir yorum almadım. Forumda da kullananlar genelde memnun olduklarını söylüyor. A5 Ultra, A9 Plus'tan bir tık daha iyi özellik bakımından.
A7 Ultra ve L7 Ultra modelleri daha üst düzey bileşenlere sahip, Scyrox rakibi ürünler.

Scyrox ise bütçesinde sürekli önerilen güzel bir mouse. Bataryası diğerlerine göre düşük kaldığı için ''şarjı çabuk bitiyor'' yorumları görmüştüm.

ATK A9 Plus aralında en büyük bataryaya sahip model. Fiyatı diğerlerinden düşük olduğu için iç bileşenler olarak da geride kalıyor ama günlük kullanıcıyı tatmin edecek düzeyde. 30 Ağustos öğleden sonra kullanmaya başladım, bilgisayar günde 8-10 saat açık olduğu halde şarjı %15-20 azaldı. Kaplaması da güzel fakat ürünün kasası premium hissettirmiyor. Hafiflik amaçlı da olabilir ama plastiğinin ince olduğunu hissedebiliyorsunuz.
Anladım hocam çok teşekkürler detaylı bilgi için. Evet haklısınız bazı modeller claw tutuş için daha uygunmuş bu yüzden son 3'e düşmüştüm. Oradan da kararımı verdim gibi.

MCHOSE A5 Ultra - 2000 TL
Mchouse A7 Ultra - 2769 TL.
Scyrox V6 - 2899 TL.

Muhtemelen A5 Ultra alacağım henüz tam kararımı vermedim :)

Güncelleme:

Arkadaşlar hala karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim. Aşağıdaki 3 mouse arasında kaldım hepsi elime uygun.

MCHOSE A5 Ultra - 2000 TL
Mchouse A7 Ultra - 2769 TL.
Scyrox V6 - 2899 TL.

Son düzenleme: