Pamukkale Üniversitesi nasıl bir yer?

Roronoa Zoro

Üyecik
Şehir, üniversite, erkek KYK yurtları vs. deneyimi olanlar bilgilendirebilir mi?

Bence sayfalara bak, orada okuyan birine sorma imkanın varsa sormayı dene.

Denizli'de oturuyorum. Normal insan bulmak zor. Otobüs konusunda:
  • Ağır aksak olan, yaşlı ve hamile olanlara yer ver. Sonuçta öğrencisin. Diğerlerini boşver.
  • Şehir Hastanesi'nden PAÜ'ye giden 320 numaralı otobüs 1,5 saat civarında varıyor; son duraktan son durağa. Yaşlı bi' oturuyor, hiç kalkmadan ve PAÜ'de iniyor simit alıyor ve Şehir Hastanesi'ne tekrar gidiyor.
  • Her zaman otobüsün en arka kısımlarında otur; özellikle körüklü otobüsler için.
Kütüphane konusunda Merkez Kütüphanesi'ni tavsiye ederim. Servergazi Devlet Hastanesi'nin yakınında. Pekdemir falan var. Oraya da 320 numara gidiyor. Hem elit bir yer. Kızın biri MacBook, iPhone ve iPad'i vardı. Ben yanında oturuyordum ve kitap okuyordum. Kız bütün eşyasını bıraktı yemek yemeye gidiyorum dedi ve gitti. Düşün artık tüm değerli eşyalarını bırakıp gidiyor.

Hastane konusunda Devlet Hastanesi yıkılacak. Tüm branşlar yavaş yavaş Şehir Hastanesi'ne gidiyor. Yine oraya 320 gidiyor. Forum Çamlık, Teras Park, Kampüs falan güzel. Başka sorun varsa çekinmeden sorabilirsin.

@Morthunel kötü olan KYK yurdu gelmediği sürece KYK'da kalmam olası. Onun haricinde kampüse yakın konumlarda 1+1 veya 1+0 evlerde de kalma ihtimalim var. Şehirde çok fazla keko kitlesi var mıdır? Yani sokaklarda falan dolaşıp gezsem sorun yaşar mıyım?

Ah benim güzel memleketim

@Morthunel kötü olan KYK yurdu gelmediği sürece KYK'de kalmam olası. Onun haricinde kampüse yakın konumlarda 1+1 veya 1+0 evlerde de kalma ihtimalim var.

Ev fiyatları konusunda bilgim yok. Yanlış yönlendirmek istemem.

Şehirde çok fazla keko kitlesi var mıdır? Yani sokaklarda falan dolaşıp gezsem sorun yaşar mıyım?

Her yerde yok ama pislik olan yerler de var. Aşağı tarafında ben öğrenciyken Gülay Kaynak EML var. Yan baktın diye kavga eden, önüne geçip para almak için önünü kesen mahluklar vardı.

Anladım, PAÜ taraflarında Kınıklı ve Yunusemre mahallelerinde ev tutmayı düşünüyordum. Mahallelerin nasıl bir yer olduğunu biliyor musunuz?

Oradan pek bir şey olmaz ama fiyatları tuzlu. Yukarıda da dediğim gibi fiyatları bilmiyorum ama hır gür yaşayacağın yerler değil. Yine de arkadaşını dikkatli seç. Kınıklı ve Yunus Emre konusunda kötü bir şey gelmez başına.

Hatta orada yürüyüş yolu bile var. Bekçi denk gelirse şaşma. Güvenlik için bazen gençleri durduruyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…