Olmayanlara büyük bir toplumsal baskı uygulandı her yerde. İyi ki direndim diyorum. Aşıdan olduğunu söyleyemedikleri sağlık sorunlarının yaşandığını düşünüyorum.
2 doz BioNTech vuruldum. En son hatırladığım 4.dozu vurulun diye haberlerde falan konuşuyorlardı. Ben 2'de bıraktım ve olumsuz bir yan etki falan yaşamadım.
Bu bilimsel ortamlar altında hiçbir bilimsel kuruma pek fazla güvenesim gelmiyor. Özellikle, kuruluşunda ABD'nin de içinde olduğu DSÖ'ye ayrıca bir güvensizlik durumum var. Aşı olmadım, şu anlık bir sorun yok, ama uzun vadede etkisi olur mu bilemem; iyi ya da kötü yönde.
Olmayanlara büyük bir toplumsal baskı uygulandı her yerde. İyi ki direndim diyorum. Aşıdan olduğunu söyleyemedikleri sağlık sorunlarının yaşandığını düşünüyorum.
Genel bir kanıda cevap verilmesine karşıyım. Olanların bir kısmı pişman oluyor, ama şöyle bir durum var: Bunun uzun vadede etkisini geleceğe gidip gördük mü? Hayır. Bu sebeple, kesin kanıyla konuşmamak gerekir.
Olmadım. Olmayanlara ve karşı çıkanlara ise bilim karşıtı, aşı karşıtı diyerek gerici, yobaz dendi.
Direkt amcam anlattı bana. Amcamın asker arkadaşı var. Libya görevine gideceklerdi. BionTech zorunlu dediler. O alay, ekip (terimleri bilmiyorum) komple aynı gün damar tıkanıklığı yaşıyor. Hepsine anjiyo yapılıyor. Neden bu haber yapılmadı mesela?