Pandemide aşı oldunuz mu?

• Evet, oldum.

Oy: 28 45,2%
  • Hayır, olmadım.

Oy: 34 54,8%

• Oy verenlerin toplamı
    62
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Elma ısıran

Üstün
Yer
Cupertino
Oldunuz mu?

Ben olmadım. O zamanlar aşı olmayan birisi olduğum için hem toplumsal hayatta, hem iş yerimde mobbinge maruz kaldım ama direndim.

Olmadım. Olmayı da desteklemiyorum. Bünyesi kaldıramayıp ölenler oldu çünkü. (Bizzat kendi çevremde aşıdan sonra ölenleri duydum)

Olmadım. Olmayı da desteklemiyorum. Bünyesi kaldıramayıp ölenler oldu çünkü. (Bizzat kendi çevremde aşıdan sonra ölenleri duydum)
Olmayanlara büyük bir toplumsal baskı uygulandı her yerde. İyi ki direndim diyorum. Aşıdan olduğunu söyleyemedikleri sağlık sorunlarının yaşandığını düşünüyorum.

2 doz BioNTech vuruldum. En son hatırladığım 4.dozu vurulun diye haberlerde falan konuşuyorlardı. Ben 2'de bıraktım ve olumsuz bir yan etki falan yaşamadım.

Bu bilimsel ortamlar altında hiçbir bilimsel kuruma pek fazla güvenesim gelmiyor. Özellikle, kuruluşunda ABD'nin de içinde olduğu DSÖ'ye ayrıca bir güvensizlik durumum var. Aşı olmadım, şu anlık bir sorun yok, ama uzun vadede etkisi olur mu bilemem; iyi ya da kötü yönde.

Olmayanlara büyük bir toplumsal baskı uygulandı her yerde. İyi ki direndim diyorum. Aşıdan olduğunu söyleyemedikleri sağlık sorunlarının yaşandığını düşünüyorum.

Yaşanıyor. Zira babam pandemi de aşı olduktan bu yana hem gözleri eskisi gibi değil hem de ciddi bir unutkanlık onda söz konusu.

Yav ben aşı maşı olmadım da bu bizim milletin komik komik aşının büyük resmini görmeleri kopartıyor.
Genel bir kanıda cevap verilmesine karşıyım. Olanların bir kısmı pişman oluyor, ama şöyle bir durum var: Bunun uzun vadede etkisini geleceğe gidip gördük mü? Hayır. Bu sebeple, kesin kanıyla konuşmamak gerekir.

Çok belirsizlik vardı, sürekli aşı olup durma fikri de saçmaydı, olmadım.

Olmadım. Olmayanlara ve karşı çıkanlara ise bilim karşıtı, aşı karşıtı diyerek gerici, yobaz dendi.
Direkt amcam anlattı bana. Amcamın asker arkadaşı var. Libya görevine gideceklerdi. BionTech zorunlu dediler. O alay, ekip (terimleri bilmiyorum) komple aynı gün damar tıkanıklığı yaşıyor. Hepsine anjiyo yapılıyor. Neden bu haber yapılmadı mesela?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.