EmirBey

Becerikli
Arkadaş ortamımda bu durumu zaman zaman yaşıyorum. Bir yere çağrılan insan olma durumunu. Ve bu hissi yaşamak güzel bir şey. Arkadaşlar arasında bir yer edinmiş olmak, kendisi beklenen kişi olmak... After Life isimli bir dizi izlemiştim ve orada geçen bir sahne beni baya etkiledi. Dizinin ana karakteri ile kanser hastası bir çocuğun arasında geçen diyalog. Belki de bir insanın umut bağlayacağı insan olmak ayrıcalıktır...

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaş ortamımda bu durumu zaman zaman yaşıyorum. Bir yere çağrılan insan olma durumunu. Ve bu hissi yaşamak güzel bir şey. Arkadaşlar arasında bir yer edinmiş olmak, kendisi beklenen kişi olmak... After Life isimli bir dizi izlemiştim ve orada geçen bir sahne beni bayağı etkiledi. Dizinin ana karakteri ile kanser hastası bir çocuğun arasında geçen diyalog. Belki de bir insanın umut bağlayacağı insan olmak ayrıcalıktır...

Yokk ya, beni hiç beklemediler ben bekledim.

Kaliteli sahne. Türk filmi izlemem ve sevmem zaten, tek izlediğim kaliteli Türk korku filmi var ismi "karadedeler olayı" harika bir filmdir. Çocukken izlediğimden mi bilmem ama aşırı etkilenmiştim, büyüyünce tekrar izledim fakat film gerçekten güzel.
Şimdi de reacher dizisini bitiriyorum :D 4K TV alınca La Casa de Papel Berlin ve Game of Thrones başlayacağım.

Kaliteli sahne. Türk filmi izlemem ve sevmem zaten, tek izlediğim kaliteli Türk korku filmi var ismi "karadedeler olayı" harika bir filmdir. Çocukken izlediğimden mi bilmem ama aşırı etkilenmiştim, büyüyünce tekrar izledim fakat film gerçekten güzel.
Şimdi de reacher dizisini bitiriyorum :D 4K TV alınca La Casa de Papel Berlin ve Game of Thrones başlayacağım.
Ben çok dizi izlemem de izlediğim diziler güzeldi. Prison Break.
True Detective. Gibi gibi.