Allaha şükür olmadım.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Olmadım, gereksiz bir aşıydı çünkü. Biteceği belli olan bir virüs için aşı olanlara da anlam veremedim. Yakın çevremde her aşı hakkı tanındığında aşı olmasına rağmen virüse yakalananlar oldu. Boş yere kendime ne olduğu belirsiz bir aşı vurdurmak bana mantıklı gelmedi.
Bu arada aşı karşıtı falan değilim fakat Dünya Sağlık Örgütü'nün 18 aydan önce çıkmasını beklemiyoruz dediği aşıyı bu süreden çok daha kısa sürede çıkarttılar. Bende güvenmedim, pişmanda değilim.
Bu arada aşı karşıtı falan değilim fakat Dünya Sağlık Örgütü'nün 18 aydan önce çıkmasını beklemiyoruz dediği aşıyı bu süreden çok daha kısa sürede çıkarttılar. Bende güvenmedim, pişmanda değilim.
mqhkum
Becerikli
Oldunuz mu?
Ben olmadım. O zamanlar aşı olmayan birisi olduğum için hem toplumsal hayatta, hem iş yerimde mobbinge maruz kaldım ama direndim.
Hqyır.
shockedblackguy
Üstün
Keşke olmasaydım.
mustaine
Üstün
Ne gibi bir eksisi oldu?
shockedblackguy
Üstün
Eskisi gibi hissetmiyorum sanki. Öyle çok bir eksisi yok, artısı da yok. Hiçbir halta yaramadı boşuna vücudumuza ne olduğu belli olmayan bir şey aldık. Bu kadar kısa sürede olmamalıydı her şey. Ülke psikolojik olarak bir sınav olmasa belki gözlenebilir etkiler. Ama gittikçe battığımız için aşıdan olamaz bu yan etkiler.
Deniz744
Başarılı
Oldunuz mu?
Ben olmadım. O zamanlar aşı olmayan birisi olduğum için hem toplumsal hayatta, hem iş yerimde mobbinge maruz kaldım ama direndim.
İğneyi vurulduktan sonra resmen mutlu olamamaya başladım, sevinç duygumu çaldı lan bu aşı.
Captain Levi
Yetkin
2 doz BioNTech oldum, pişman değilim.
sndwchmaker
Yetkin
2 doz Biontech oldum. Yan etki görmedim. Hatta iyi ki olmuşum yoksa bağışıklığı yerlerde olan biri olarak asla sağ çıkamazdım pandemiden.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.