Fazla takmayın. Sülalenizin kimlik bilgilerini atıp para isterler o kadar. Çok rahatsız ederlerse şikayet edebilirsiniz gerekli makamlara.

Peki bu bilgilerle ne yaparlar Max?

Bana okuldan birisi tüm bilgilerimi atmıştı "eeee bunları zaten biliyorum Riot hesabımın şifresini verir misin" yazdım veremedi bu tarz esprili cevaplar verip geçin çok umursamayın.

Peki bu bilgilerle ne yaparlar Max?

Bazi videolarda denmesine gore sahte numara almiyor imis Yemeksepeti.

Maksimum evine sahte ihbarla polis gelir onda da hiçbir şey olmuyor kapını çalıyorlar böyle böyle diye 2-3 şey diyorlar sahte ihbar olduğunu belirtiyorsun kontrol ediyorlar sonra bir şey bulamayıp sahte ihbar olduğunu anlayıp gidiyorlar.

Bir şey yapamazlar. 10 yaşındaki veletler tehdit edip duruyor o kadar.

Anlamadigim bunun verileri bulunmuyor mu panelde? Bulunuyor neyin kafasini yasiyor?

Bana okuldan birisi tüm bilgilerimi atmıştı "eeee bunları zaten biliyorum Riot hesabımın şifresini verir misin" yazdım veremedi bu tarz esprili cevaplar verip geçin çok umursamayın.

Maksimum evine sahte ihbarla polis gelir onda da hiçbir şey olmuyor kapını çalıyorlar böyle böyle diye 2-3 şey diyorlar sahte ihbar olduğunu belirtiyorsun kontrol ediyorlar sonra bir şey bulamayıp sahte ihbar olduğunu anlayıp gidiyorlar.

Sahte ihbar yemiyor galiba daha artik haberleri gormuyorum.

İmza olmadığı sürece tehditten başka hiçbir şey. Üstüne kredi çekmek, şirket açmak sadece bu bilgilerle olsaydı hepimiz şirket sahibi olurduk.

e-Devlet'e giremediklerinden dolayi sanirsam.