Yani ben çok kafama takmıyorum da bazı takan arkadaşlar var, mesela Opera GX veri satıyor 1 MB RAM kullansa bile kullanmam diyen bile vardır. Sizce güvenliğe bakılmalı mı?

Yani ben çok kafama takmıyorum da bazı takan arkadaşlar var, mesela Opera GX veri satıyor 1 MB RAM kullansa bile kullanmam diyen bile vardır. Sizce güvenliğe bakılmalı mı?
Aslında bütün tarayıcılar aynı haltın laciverti. Ben Edge kullanıyorum mesela. Google ile hemen hemen aynı. Sadece 1-2 tane farklı özellik var.

Opera GX veri satıyor 1 MB RAM kullansa bile kullanmam diyen.
Bunu diyen adam ne kullanıyormuş? Chrome veya Chrome tabanlı tarayıcı. 🤡
Hangi işletim sisteminde kullanıyormuş? Windows? MacOS?

Takmayın o kadar. İlla bunu dert edecekseniz verilerim Amerika'ya mı yoksa Çin'e mi gitsin diye düşünmek lazım.

Güvenlik konusunda da güncel olduğu sürece çok sorun olmaz.

Bunu diyen adam ne kullanıyormuş? Chrome veya Chrome tabanlı tarayıcı. 🤡
Hangi işletim sisteminde kullanıyormuş? Windows? macOS?

Takmayın o kadar. İlla bunu dert edecekseniz verilerim Amerika'ya mı yoksa Çin'e mi gitsin diye düşünmek lazım.

Güvenlik konusunda da güncel olduğu sürece çok sorun olmaz.

Aslında anlatmak istediğim şey bu. Zaten 5 TL'lik panelcilerden çok daha kat verilerin bulunur hala tarayıcının veri satıp satmadığını bakıyorlar.

Hocam bence önemsiz. Satsa ne satmasa ne yani. Eğer Cumhurbaşkanı değilsen umursama görsel zevkine uyanı kullan. Bende hepsi var. Opera, Chrome, Edge, Firefox, Brave. Kafama eseni açıyorum.

Opera GX çok çirkin görünüyor o yüzden kullanmam.

Proxy si güzel. Anatomi çalışıyorum çok yardımcı oluyor. Malum sağlık okuyorum:). Canlı canlı oh.

Gezdiğin siteleri en fazla reklam olarak karşına çıkar ne gibi güvenlik sorunu olabilirki gizlilik ayarlarını açarsan takibi azaltmış olursun Edge tarayıcıda bu özellik var. Aranan biriysen seni her türlü bulurlar zaten. 😀

Umursamak lazım. Tarayıcılar bütün bilgisayarın donanımı kullanabilecek kabiliyete sahip, bununla beraber neredeyse her şey de tarayıcıdan yapılıyor. Zayıf halkası olmaması gereken bir şey tarayıcı.