Panelcilerden korkuyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TurkishHD
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 421
  • Etiketler Etiketler
    korku
Valla hocam, zamanında yaşamış biri olarak söylüyorum, içiniz rahat olsun. Bir halt yapamıyorlar. Böyle bir şey yaşadığınızda önce ailenize haber verin, konuşun, danışın, bilgileri olsun. Ben 2 hafta böyle veletlerle uğraştım. Amaçları sizi korkutmak. Çoğu 13-14 yaşlarındaki veletler bunlar; ses değiştirici kullanıp hackerlık oynuyorlar. Halbuki ellerinde 100-200 TL'lik bilgiler var. Bu arada paneldeki bilgilerin çoğu yeni değil, hepsi 2023 sızıntısından ibaret. Yani yeni taşındıysanız veya yeni hat aldıysanız, SMS bomber yapmak dışında bir şey de yapamazlar. Annenizin, babanızın telefonunu alıp özel numaradan aramayı devre dışı bırakırsanız, normal aramaya bile tenezzül edemezler. Rahat olun, kendiniz daha vermezsiniz, adresinizi, adınızı, soyadınızı olur biter.

2020 gibimsi neden ki.

Hocam, belli başlı loglar var, piyasada bulmuştur; hâlâ bulunur ki bazı Discord sunucuları var (ismini veremiyorum, forumda yasak diye biliyorum). Güncel veya değil, fark etmez, logları user: Pass olarak önünüze sunuyor.

Numaram 4 yıldır var ama üzerime değil, evimizi değiştirdik, çok şükür.

Çok takmayın kafanıza. Ayrıca VPN tamamen gizleyemez. Devletten kaçamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…