Detaylar
Kim cevapladı?Neden?
Psikolog ruhsal, psikiyatri daha sağlık, fiziksel açıdan galiba.
Psikologlar genelde parasına bakar tavsiye verir başka bir şeye yarayabildiklerini sanmıyorum. Psikiyatr senin vücudunu da test eder. Belki basit bir hormon bozukluğun vardır mesela. Psikolog bunları anlayamaz.
Hiçbir hastanede psikiyatri yok. Sadece eğitim ve araştırma hastanesinde var. Bu tür bir hastaneye hiç gitmedim, önerir misiniz?Psikologlar genelde parasına bakar tavsiye verir başka bir şeye yarayabildiklerini sanmıyorum. Psikiyatr senin vücudunu da test eder. Belki basit bir hormon bozukluğun vardır mesela. Psikolog bunları anlayamaz.
İkiside aynı benim için. 2022'den beri tedavi görüyorum. Psikiyatrim Temmuz 2025'te teşhisimi yeni koydu ve başından kovup beni bir psikoloğa yönlendirdi.Psikologlar genelde parasına bakar tavsiye verir başka bir şeye yarayabildiklerini sanmıyorum. Psikiyatr senin vücudunu da test eder. Belki basit bir hormon bozukluğun vardır mesela. Psikolog bunları anlayamaz.
Psikiyatriye git, devlete. Ondan sonra uygun görürse ya ilaç tedavisi ya da psikoloğa sevk eder. Doktora gözükmek gerekir. Psikolojik rahatsızlık gerçekten hafife alınacak bir şey değil. 8 senedir çekiyorum bu hastalığı.