baysigma Uzman Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 702 Çözümler 1 Beğeniler 332 Yer Grove Street 26 Ağustos 2024 #11 nisaa dedi: Tosla kullanım ücreti kesmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Kesmiyor. Ben 2021'den beri kullanıyorum hiç kesmedi.
nisaa dedi: Tosla kullanım ücreti kesmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Kesmiyor. Ben 2021'den beri kullanıyorum hiç kesmedi.
KS KS Y yweld Üstün Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 1.101 Makaleler 3 Çözümler 17 Beğeniler 718 27 Ağustos 2024 #12 LazJedi dedi: Herkese açıldı dileyen fiziksel kart çıkarabiliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam kaydoldum ama işlem limitleri çok düşük yükseltmek içinse İş Bankası müşterisi olmak gerekiyormuş. Hiç uğraşmadım sildim.
LazJedi dedi: Herkese açıldı dileyen fiziksel kart çıkarabiliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam kaydoldum ama işlem limitleri çok düşük yükseltmek içinse İş Bankası müşterisi olmak gerekiyormuş. Hiç uğraşmadım sildim.
baysigma Uzman Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 702 Çözümler 1 Beğeniler 332 Yer Grove Street 27 Ağustos 2024 #13 yweld dedi: Hocam kaydoldum ama işlem limitleri çok düşük yükseltmek içinse İş Bankası müşterisi olmak gerekiyormuş. Hiç uğraşmadım sildim. Genişletmek için tıkla... Tosla kullan Nays'ı önermem.
yweld dedi: Hocam kaydoldum ama işlem limitleri çok düşük yükseltmek içinse İş Bankası müşterisi olmak gerekiyormuş. Hiç uğraşmadım sildim. Genişletmek için tıkla... Tosla kullan Nays'ı önermem.