Kullanılıyor ama bir limit var ama Kullanmayı önermem bir anda sizi fetöcü dolandırıcı veya başka bir suç dan alabilirler.
O eskidendi hocam ya artık herkes her yerde iz bıraktığı için işi olanları değil direkt suçluları alırlar.Kullanılıyor ama bir limit var ama Kullanmayı önermem bir anda sizi fetöcü dolandırıcı veya başka bir suç dan alabilirler.
Ben bu kadar sorundan sonra güvenemedim tüm paramı çektim Mars diye bi karta geçtim şimdilik baya iyi limit birleştirme falan var kartlarımdaki limitlerimi birleştirdim baya iyi olduSon durum nedir? Bazı limitler dışında kullanmada problem oluşuyor mu? Son durumu merak ettiğimden halen Papara kullanmaya devam eden kişiler deneyimlerini yazarsa sevinirim.
İş bankasının alt yapısını kullanıyorlarmış bi de Mastercard silver logo ile geldi kart bana. İyice araştırdım ben iş bankasının sitesinde falan alt yapısının adı geçiyo ona göre güvenip paramı aktardım. Şimdilik bi sıkıntı yaşamadım ama kader kısmet tabii haklısınız@begumkaya, Hocam yanlış anlamayın ama şahsen ben papara gibi bir şirkete bile bunlar yaşandıysa daha az hatta neredeyse hiç bilinmeyen kartlara çok daha az güvenirim. Bence artık en iyisi Nays gibi arkalarında köklü bankaların olduğu kartlar. Veya tekrardan papara eğer bu tarz sorunların daha olmayacağı garantisi ve gerçekten iyi cashbackler ile geri dönerse.