Papara'nın ticari bir şey anlaşması var mış. Kara para iddia falan diyerek sözleşmeyi iptal edmişler. Tüm Papara kullananların parası kaldı içerde. Devlet diyor ki paranız havuzda inceleme yapıp vereceğiz. Para akışı soruyorsan ben lise 3 sıradan öğrenciyim. Para biriktiririm harçlıklarım falan Papara'da olur işte. Bazen de internetten alışveriş yapan biriyim başka bir şey yok.

Vallahi hocam ben Papara'yı çok kullanıyordum, bu ilk kayyum atandığı zaman bütün paramla çıkış yaptım; ne olacağı belirsiz, İninal gibi kapanır gibime geliyor. Çünkü Telegram'da kara para aklayanlar saatlik 10-15 bin liraya yüksek limitli hesapları kullanıp aklıyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar daha önceden kayyum falan atanmıştı. Şimdi de izinlerini iptal edip komple kapattılar. Ne uygulamaya giriliyor ne başka bir şey. Kimine az kimine çok 2700TL param kaldı. Öğrenciyim. Nedir bunun çözümü ne olacak biri beni aydınlatsın. Sırf millet kumar oynuyor diye olan bana oldu.

Herkesin hesabını inceliyorlar, sana özel bir şey yok ve parana bir şey olmayacak; merak etme.

Son düzenleyen: Moderatör: