Papara hesabında kalan para nasıl çekilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bumblebee108
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 366

Bumblebee108

Gelişen
Arkadaşlar kiradayım 35 bin liram içerde kaldı Papara'da nasıl çekebilirim? ATM kartı kabul etmıyor geri itiyor.

Günlük 3.000 lira çekebiliyordum şimdi onu da yapamıyorum, içeride 20.000 lira kaldı. Ne yapacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle bir açıklama yapılmıştı. İnceleme altındaymış. Mail gelir diye umuyorum, hesabınızda illegal bir şey yoksa.

Son düzenleyen: Moderatör:

6 Haziran itibarıyla limit 10.000 TL. ATM'den çekebiliyorsun veya IBAN'a para gönderme yapabilirsin. (Henüz bütün bankalara açılmadı halen daha.)

Ha, söylemeyi unutmuşum harcama yapmak ta bir seçenek tabii ki.

Son düzenleme:
Eğer kendinize ait banka hesabınız var ise profiliniz den banka hesabınızı ekleyip IBAN üzerin den günde 5.000 TL gönderebilirsiniz. Olmuyor ise mailinizi kontrol edin hesabınıza inceleme başlatılmış olabilir.

İnceleme başladıysa zaten hesaba sokmuyor bakiyeyi bile görüntüleyemiyorsun.

Aslında ben son anda tüm paramı kurtardım ve şuan uygulamaya giriş yapıp görüntüleyebiliyorum ancak bakiyenin görünüp görülmediğinden emin değil.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-06-04-23-44-40-02_54e470555223d9cf2d95a0b1d7343730.webp
    573,7 KB · Görüntüleme: 60
İnceleniyor diyor hiç bi işlem yapamıyorum hiç illegal bişiy yapmadım gunlerdır böyle mail attım şikayeti oluşturdum aradım bilgi yok

Aslında eğer ki o kart ile hala harcama yapılabiliyorsa, herhangi bir yere gidip 20000 TL'yi post cihazı ile ödeyip onu nakit olarak alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…