seeraddar Yetkin Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 3.298 Çözümler 11 Beğeniler 3.258 30 Ağustos 2025 #1 Bu kumar olayından falan bir şeyler olmuştu, düzeldi mi? Papara'nın konforunu hiçbir yer vermedi.
25457 Uzman Katılım 11 Ağustos 2025 Mesajlar 1.959 Makaleler 2 Çözümler 9 Beğeniler 1.319 Yer İstanbul 30 Ağustos 2025 #2 seeraddar dedi: Bu kumar olayından falan bir şeyler olmuştu, düzeldi mi? Papara'nın konforunu hiçbir yer vermedi. Genişletmek için tıkla... Düzeldi, kullanabilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ağustos 2025
seeraddar dedi: Bu kumar olayından falan bir şeyler olmuştu, düzeldi mi? Papara'nın konforunu hiçbir yer vermedi. Genişletmek için tıkla... Düzeldi, kullanabilirsiniz.
Requiemm Üstün Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 1.250 Makaleler 2 Çözümler 7 Beğeniler 844 30 Ağustos 2025 #3 Düzeldi. Hâlâ aboneliklerimi Papara'dan ödüyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ağustos 2025
Milas Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 4.283 Makaleler 11 Çözümler 54 Beğeniler 5.302 Yer Japonya, Fukuoka 30 Ağustos 2025 #4 Kullanabilirsiniz. Şu an gayet güzel.
Emrecngz Üstün Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 1.026 Çözümler 6 Beğeniler 805 Yer Mersin 30 Ağustos 2025 #5 Çalışıyor sorunu kalmadı. Hiçbir şey olmamış gibi devam ediyorlar, o kadar müşteri kaybettiniz bari kampanya falan yapın o da yok. Spotify'ı bundan ödüyorum yoksa umrumda olmaz, daha iyi cashback veya kampanyası olan banka biliyor musunuz?
Çalışıyor sorunu kalmadı. Hiçbir şey olmamış gibi devam ediyorlar, o kadar müşteri kaybettiniz bari kampanya falan yapın o da yok. Spotify'ı bundan ödüyorum yoksa umrumda olmaz, daha iyi cashback veya kampanyası olan banka biliyor musunuz?
KS KS seeraddar Yetkin Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 3.298 Çözümler 11 Beğeniler 3.258 30 Ağustos 2025 #6 Emrecngz dedi: Çalışıyor sorunu kalmadı. Hiçbir şey olmamış gibi devam ediyorlar, o kadar müşteri kaybettiniz bari kampanya falan yapın o da yok. Spotify'ı bundan ödüyorum yoksa umurumda olmaz, daha iyi cashback veya kampanyası olan banka biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Sipay ama para transferi yapılmıyor, uygulama çöküyor çok kötü. Papara'dan şaşma.
Emrecngz dedi: Çalışıyor sorunu kalmadı. Hiçbir şey olmamış gibi devam ediyorlar, o kadar müşteri kaybettiniz bari kampanya falan yapın o da yok. Spotify'ı bundan ödüyorum yoksa umurumda olmaz, daha iyi cashback veya kampanyası olan banka biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Sipay ama para transferi yapılmıyor, uygulama çöküyor çok kötü. Papara'dan şaşma.
xsharke Üstün Sadakat Rozeti Katılım 14 Mart 2024 Mesajlar 2.063 Çözümler 9 Beğeniler 1.981 Yer İstanbul 30 Ağustos 2025 #7 Emrecngz dedi: Çalışıyor sorunu kalmadı. Hiçbir şey olmamış gibi devam ediyorlar, o kadar müşteri kaybettiniz bari kampanya falan yapın o da yok. Spotify'ı bundan ödüyorum yoksa umrumda olmaz, daha iyi cashback veya kampanyası olan banka biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Papara kampanya açısından artık iyi değil aboneliklerde YouTube'a 10 lira, Spotify'a 15 lira küfreder gibi para ödüyor , Parolapara, Papel, Sipay güzel. Ben Sipay kullanıyorum.
Emrecngz dedi: Çalışıyor sorunu kalmadı. Hiçbir şey olmamış gibi devam ediyorlar, o kadar müşteri kaybettiniz bari kampanya falan yapın o da yok. Spotify'ı bundan ödüyorum yoksa umrumda olmaz, daha iyi cashback veya kampanyası olan banka biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Papara kampanya açısından artık iyi değil aboneliklerde YouTube'a 10 lira, Spotify'a 15 lira küfreder gibi para ödüyor , Parolapara, Papel, Sipay güzel. Ben Sipay kullanıyorum.
Zaranon Uzman Katılım 9 Eylül 2024 Mesajlar 308 Çözümler 1 Beğeniler 195 30 Ağustos 2025 #8 Olayın üstüne birkaç aydır kullanıyorum stabil ve sorunsuz.
T tech_tr Uzman Katılım 27 Mayıs 2025 Mesajlar 291 Çözümler 2 Beğeniler 89 30 Ağustos 2025 #9 Emrecngz dedi: Çalışıyor sorunu kalmadı. Hiçbir şey olmamış gibi devam ediyorlar, o kadar müşteri kaybettiniz bari kampanya falan yapın o da yok. Spotify'ı bundan ödüyorum yoksa umrumda olmaz, daha iyi cashback veya kampanyası olan banka biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Tami Spotify'da %60 cashback veriyor.
Emrecngz dedi: Çalışıyor sorunu kalmadı. Hiçbir şey olmamış gibi devam ediyorlar, o kadar müşteri kaybettiniz bari kampanya falan yapın o da yok. Spotify'ı bundan ödüyorum yoksa umrumda olmaz, daha iyi cashback veya kampanyası olan banka biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Tami Spotify'da %60 cashback veriyor.
Setro Uzman Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 75 Beğeniler 8 30 Ağustos 2025 #10 seeraddar dedi: Bu kumar olayından falan bir şeyler olmuştu, düzeldi mi? Papara'nın konforunu hiçbir yer vermedi. Genişletmek için tıkla... Düzeldi. Aynı şekilde kullanmaya devam ediyorum, bir sorun yok.
seeraddar dedi: Bu kumar olayından falan bir şeyler olmuştu, düzeldi mi? Papara'nın konforunu hiçbir yer vermedi. Genişletmek için tıkla... Düzeldi. Aynı şekilde kullanmaya devam ediyorum, bir sorun yok.