Çalışıyor sorunu kalmadı. Hiçbir şey olmamış gibi devam ediyorlar, o kadar müşteri kaybettiniz bari kampanya falan yapın o da yok.

Spotify'ı bundan ödüyorum yoksa umrumda olmaz, daha iyi cashback veya kampanyası olan banka biliyor musunuz?

Çalışıyor sorunu kalmadı. Hiçbir şey olmamış gibi devam ediyorlar, o kadar müşteri kaybettiniz bari kampanya falan yapın o da yok.

Spotify'ı bundan ödüyorum yoksa umurumda olmaz, daha iyi cashback veya kampanyası olan banka biliyor musunuz?

Sipay ama para transferi yapılmıyor, uygulama çöküyor çok kötü. Papara'dan şaşma.

Spotify'ı bundan ödüyorum yoksa umrumda olmaz, daha iyi cashback veya kampanyası olan banka biliyor musunuz?
Papara kampanya açısından artık iyi değil aboneliklerde YouTube'a 10 lira, Spotify'a 15 lira küfreder gibi para ödüyor :), Parolapara, Papel, Sipay güzel. Ben Sipay kullanıyorum.

Tami Spotify'da %60 cashback veriyor.