Detaylar
Kim cevapladı?25457
Uzman
Düzeldi, kullanabilirsiniz.Bu kumar olayından falan bir şeyler olmuştu, düzeldi mi? Papara'nın konforunu hiçbir yer vermedi.
Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanabilirsiniz. Şu an gayet güzel.
Çalışıyor sorunu kalmadı. Hiçbir şey olmamış gibi devam ediyorlar, o kadar müşteri kaybettiniz bari kampanya falan yapın o da yok.
Spotify'ı bundan ödüyorum yoksa umrumda olmaz, daha iyi cashback veya kampanyası olan banka biliyor musunuz?
Spotify'ı bundan ödüyorum yoksa umrumda olmaz, daha iyi cashback veya kampanyası olan banka biliyor musunuz?
Çalışıyor sorunu kalmadı. Hiçbir şey olmamış gibi devam ediyorlar, o kadar müşteri kaybettiniz bari kampanya falan yapın o da yok.
Spotify'ı bundan ödüyorum yoksa umurumda olmaz, daha iyi cashback veya kampanyası olan banka biliyor musunuz?
Sipay ama para transferi yapılmıyor, uygulama çöküyor çok kötü. Papara'dan şaşma.
Papara kampanya açısından artık iyi değil aboneliklerde YouTube'a 10 lira, Spotify'a 15 lira küfreder gibi para ödüyorÇalışıyor sorunu kalmadı. Hiçbir şey olmamış gibi devam ediyorlar, o kadar müşteri kaybettiniz bari kampanya falan yapın o da yok.
Tami Spotify'da %60 cashback veriyor.Çalışıyor sorunu kalmadı. Hiçbir şey olmamış gibi devam ediyorlar, o kadar müşteri kaybettiniz bari kampanya falan yapın o da yok.
Setro
Uzman
Düzeldi. Aynı şekilde kullanmaya devam ediyorum, bir sorun yok.Bu kumar olayından falan bir şeyler olmuştu, düzeldi mi? Papara'nın konforunu hiçbir yer vermedi.
Yeni konular
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-
-
-