Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
O zaman herhangi bir devlet bankası işinizi görür bankamatiklere göre bakarsak, bankacılık işlemlerine girmiş olmayayım ama hesabım olsun istiyorum diyorsanız QNB'nin arkasında olduğu Enpara'ya ve Nays'a bakabilirsiniz İş Bankası'nın arkasında olduğu hizmet o da.
Kamu katılım bankalarını tercih edebilirsiniz EFT Fast ücreti falan olmuyor genelde ama benim önerim Yapı Kredi play hesap kullanabilirsiniz EFT havale ücreti yok diye biliyorum.
Papara'yı EFT/Havale ücretsiz olması sebebi ile tercih ediyorduk, bu metrik önemli ise Enpara ve Nays tavsiye edebilirim. UX/UI bakımından Papara gibi bir arayüz sunmasa da bu iki bankadan birini tercih edebilirsiniz. Enpara'da pek cashback yoktur. Nays'ta vardır ve Nays, İş Bankası'nın alt kuruluşudur.