Dakika bakışı SMS istiyor, sürekli zaman aşımı diyor. Uygulama rezalet. Kimlik doğrulamaya tıklayınca uygulama kapanıyor geri girince yine SMS istiyor.
Dakika bakışı SMS istiyor, sürekli zaman aşımı diyor. Uygulama rezalet. Kimlik doğrulamaya tıklayınca uygulama kapanıyor geri girince yine SMS istiyor.
Abi bu kadar berbat uygulama nasıl yapmışlar? Ulan numarayı onaylıyorum zor bela hep zaman aşımı diyor ilerliyorum mail atıyor bu sefer mail zaman aşımı diyor en başa geri dönüyorum.
Hocam sizde haklısınız ancak, böyle bir durumu tahmin etmelerini beklerdim bu ülke de 10 TL de dağıtsalar yine yığılma olur 250 TL'ye mi yığılma olmaz.
Hocam kendime ait farklı bir IBAN ım yok ki. Papara var sadece. Bu olaydan işkillenmek mi lazım sanal kart oluşturma dahi kapalı. Bakiye veriyor ama aktaramayacaksak bir anlamı yok.
Hocam kendime ait farklı bir IBAN ım yok ki. Papara var sadece. Bu olaydan işkillenmek mi lazım sanal kart oluşturma dahi kapalı. Bakiye veriyor ama aktaramayacaksak bir anlamı yok.