teknolojisefiri
Becerikli
Hocam olmuyor. Paparaya da çekemezsin dedi canlı destek. Bazen hata sonucu çekilebiliyor dedi.
Hocam olmuyor. Paparaya da çekemezsin dedi canlı destek. Bazen hata sonucu çekilebiliyor dedi.
Anladım hocam, teşekkür ederim.Evet, Ziraat Bankası IBAN adresime parayı sorunsuz aktardım.
Papel Türkiye uygulamasını telefonunuza indirip kimliğinizi doğrularsanız anında çekilebilir 250 TL bakiye veriyor. Papara gibi bir mobil bankacılık uygulaması. Zaten kimlik bilgilerimiz sağda solda çok düşük tutarlara dolaşıyorken değerlendirilebilir bir fırsat. Az önce yaptım 2 dakika sürdü sürmedi.
Eki Görüntüle 50105
Eki Görüntüle 50106
Başka bir forumdan bir kullanıcının yorumu: "Google'da araştırma yaptığımda gerekli izinleri almış ve yasal prosedürleri tamamlamış bir kuruluş olarak gözüküyor. Uygulamaya barındırdığı özellikleri kullanmak için üye olacaksınız ayrıca aynı işlemleri yapabilen halihazırda farklı bir platform kullanmıyorsanız bilgilerinizi vermenizde bir sakınca görünmüyor."
Papel Türkiye
Hocam 40 doğrulama mesajından fazla mesaj alarak deniyorum sürekli hata verdiği için, ve benzer sorun bende de var ve hala doğrulama yapamadım rezalet ötesi uygulama çoğu kişide böyle sanırım.Eki Görüntüle 50194
Kimlik doğrulandı, para yattı ancak tekrar şifre girdim ve tekrar doğrulamam istendi. Doğrulamaya çalıştığımda aldığım hataya bak.
Hocam 40 doğrulama mesajından fazla mesaj alarak deniyorum sürekli hata verdiği için, ve benzer sorun bende de var ve hala doğrulama yapamadım rezalet ötesi uygulama çoğu kişide böyle sanırım.
Eki Görüntüle 50194
Kimlik doğrulandı, para yattı ancak tekrar şifre girdim ve tekrar doğrulamam istendi. Doğrulamaya çalıştığımda aldığım hataya bak.