Sistemler o kadar dandik çalışıyor ki kelimelerle tarif edemem. Birazcık deneyimi olan bir insan buranın henüz profesyonellikten uzak, ayaküstü hazırlandığını bilebilir. Uygulamanın ara yüzü o kadar dandik ki, sistemler o kadar tutarsız ve tatminsiz çalışıyor ki gerçekten Ugandalı dolandırıcılar daha kaliteli servis hizmeti veriyorlar.

En azından öğle yemeği beleşe çıktığı için teşekkür ederim uygulamaya. Lütfen şu patates sunucuları yenileyin. Şu an değil ama ileride kullanabilirim belki.

Son düzenleme:
Papel Türkiye uygulamasını telefonunuza indirip kimliğinizi doğrularsanız anında çekilebilir 250 TL bakiye veriyor. Papara gibi bir mobil bankacılık uygulaması. Zaten kimlik bilgilerimiz sağda solda çok düşük tutarlara dolaşıyorken değerlendirilebilir bir fırsat. Az önce yaptım 2 dakika sürdü sürmedi.

Eki Görüntüle 50105

Eki Görüntüle 50106

Başka bir forumdan bir kullanıcının yorumu: "Google'da araştırma yaptığımda gerekli izinleri almış ve yasal prosedürleri tamamlamış bir kuruluş olarak gözüküyor. Uygulamaya barındırdığı özellikleri kullanmak için üye olacaksınız ayrıca aynı işlemleri yapabilen halihazırda farklı bir platform kullanmıyorsanız bilgilerinizi vermenizde bir sakınca görünmüyor."

Papel Türkiye

Kimliğimi doğruladıktan 250 TL verecek ya peki o parayı VakıfBank kartına atabilir miyim? Yoksa bu para Papel uygulamasında mı kalıyor?

1716636015870.webp

Kimlik doğrulandı, para yattı ancak tekrar şifre girdim ve tekrar doğrulamam istendi. Doğrulamaya çalıştığımda aldığım hataya bak.

Arkadaşlar sonunda başardım banka hesabıma parayı çektim, 50 den fazla doğrulama mesajı ile anca oldu şu an çalışıyor doğrulama deneyin derim.