- Makaleler
- 9
Dakika bakışı SMS istiyor, sürekli zaman aşımı diyor. Uygulama rezalet. Kimlik doğrulamaya tıklayınca uygulama kapanıyor geri girince yine SMS istiyor.
Hocam 10 kez falan denedim mail aşamasını aşamadım rezalet ötesi uygulama daha kötüsünü görmedim desem yeridir.Dakika bakışı SMS istiyor, sürekli zaman aşımı diyor. Uygulama rezalet. Kimlik doğrulamaya tıklayınca uygulama kapanıyor geri girince yine SMS istiyor.
Evet, asla kimlik doğrulaması yapamıyorum ve müşteri hizmetleri çalışmıyor.
Uygulamayı gerçekten kullanmayı düşünüyordum ancak kullanılacak gibi değil, dakikada bir şifre girmemi istiyor.
Abi bu kadar berbat uygulama nasıl yapmışlar? Ulan numarayı onaylıyorum zor bela hep zaman aşımı diyor ilerliyorum mail atıyor bu sefer mail zaman aşımı diyor en başa geri dönüyorum.
Dakika bakışı SMS istiyor, sürekli zaman aşımı diyor. Uygulama rezalet. Kimlik doğrulamaya tıklayınca uygulama kapanıyor geri girince yine SMS istiyor.
Hocam sizde haklısınız ancak, böyle bir durumu tahmin etmelerini beklerdim bu ülke de 10 TL de dağıtsalar yine yığılma olur250 TL'yi duyan uygulamayı yüklediği için yoğunluk oldu, normalde böyle değil arkadaşlar.
Hocam sadece kendi hesabına para gönderebilirsin diyor Papara kendi üzerime zaten sorun ne?
Para çekme işlemini sadece kendi banka hesabınla yapabilirsin diyor.
@Beyza
klavye bağlayıp yazdım.Yavaş yazmanız gerekiyor. Hızlı yapayım derken sayılar yok oluyor.![]()
Hocam kendime ait farklı bir IBAN ım yok ki. Papara var sadece. Bu olaydan işkillenmek mi lazım sanal kart oluşturma dahi kapalı. Bakiye veriyor ama aktaramayacaksak bir anlamı yok.
Hocam IBAN kendi adınıza mıydı?
Evet, Ziraat Bankası IBAN adresime parayı sorunsuz aktardım.Hocam kendime ait farklı bir IBAN ım yok ki. Papara var sadece. Bu olaydan işkillenmek mi lazım sanal kart oluşturma dahi kapalı. Bakiye veriyor ama aktaramayacaksak bir anlamı yok.
Hocam IBAN kendi adınıza mıydı?